Ce user are ma asta pe Seopedia? Cum de nu l-am vazut pana acum in topicul 257?
Ce user are ma asta pe Seopedia? Cum de nu l-am vazut pana acum in topicul 257?
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Nu stiu ce rost isi avea aluzia ta, dar eu stiu asa:
- cand s-au cerut donatii, am donat (20-50 euro) daca cazul prezentat am considerat ca este ok.
- cand a fost nevoie sa ajut, am ajutat
Daca consider ca e cazul sa ma implic, o fac, dar am si eu nevoie sa ma conving ca merita.
Iti dau un exemplu. Cineva de pe forum mi-a cerut ajutorul pentru promovarea unei asociatii caritabile. Sumele se strangeau prin donatii pe site, iar cei care donau, primeau in schimb un link.
Am propus asa: donez un link PR8, in schimbul unei donatii de 20 euro, dar vreau sa stiu ce se intampla cu sumele donate, unde ajung?
Nici un raspuns, pana in ziua de astazi.
Am considerat ca un link dintr-un PR8, real, curat, autoritar, o sa ajute site-ul respectiv enorm. De ce? Pentru ca un site cu PR7 autoritar, atragea mult mai multe donatii, fata de site-ul actul (pr3-4 cred), mai ales din partea celor care doreau sa "impuste doi iepuri" (donatie+link seo). Cu siguranta valora peste o mie de euro.
In concluzie, orice initiativa, este ok, dar implicarea nu este obligatorie. Fiecare dintre noi isi doreste sa ajute, dar nu te obliga nimeni sa faci ceva, doar asa ca "trebuie".
Ultima modificare făcută de Tom; 27th November 2013 la 15:40.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Nu m-ai injurat tu, ce treaba ai tu cu mine?)
Asa, deci nu e vorba de public sau ne-public, ar fi absurd sa tii pentru tine o idee care ar putea ajuta oameni.
Ma gandesc in prezent la un fel de proiect, dar mai intai intreb pe diversi daca paote fi pus in practica fara sa intampinam probleme legale sau de alta natura. Nu e nici un secret, dar prefer sa vorbesc in cunostinta de cauza, nu sa visez ud pe forum (nici o aluzie).
Trust, but verify.
Tom,
Nu am facut aluzie la tine! Am vrut sa "misc" putin pe toti care intra destul de des pe aici! Atat, nimic mai mult, era o adresare generalista. Sunt convins ca printre noi sunt destui care fac bine, ceea ce ma bucura enorm! Ar putea fi si mai multi, zic eu, nu?
Dan, m-am linistit!Serios! Apropo, daca te ajuta sau daca va ajuta cu ceva, un bun prieten de-al meu dezvolta www.glazeon.com ... nu stiu cat de buna, inteleapta, binefacatoare sau nu este aceasta idee, dar este o idee ... Chiar ar fi bune niste critici din partea voastra, i le voi transmite! Si mai mult, poate ne e de folos si noua, in comunitate, ca idee!
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Stai sa vezi cand o sa caut instalatori, specializati in produse de baie. Ce zici?
Caut doua tipuri de pescari:
- pescari de link-uri = junior seo
- pescar ca hobby = content seo
Pescarul tot pescar, are legatura stricta cu seo. Eu consider un job de seo, similar cu unul de pescar, indiferent ca este doar un hobby. Analogia este corecta, asa ca motto seopedia ar trebui sa devina " Pescarul tot pescar".
Unii pescuiesc link-uri, cu zile bune si rele. De multe ori dau vina pe "vreme" pentru zile slabe. Altii se lauda cu capturi mari, fie ele inexistente (vezi pr8). Un pescar care se respecta are nevoie de unelte de calitate, de la momeala, carlig, detector si pana la lanseta, etc![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Ce pagina ta.re e de vanza.re
![]()
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)