Cred ca esti singurul de pe-aici care ia afirmatia in serios. Noroc cu tine ca ai venit sa-l salvezi pe domn' Dan.
Versiune printabilă
@Tom, te inseli. Pentru ca marketul seopedia sa fie un magazin Ralph, ar trebui sa fie cu circuit inchis, eventual pe baza de abonament, un loc unde accesul sa fie extrem de greu. Deocamdata ... hai sa zicem ca e un mic Niro ....
@Dan , comparatia ta cu imacul e un pic fortata. Ar fi mai degraba valida o comparatie intre o piesa auto originala si una aftermarket. Cumperi acelasi lucru, diferenta o face calitatea produsului.
Eu o sterg, ne vedem maine la Black Saturday!
http://www.e-4com.info/wp-content/up...13/11/F-16.jpg
Nu ma insel. Vinzi PR fake pe un forum cu si despre SEO. Nu e nevoie de circuit inchis, e nevoie de reguli clare pentru tepe.
Nu este acelasi lucru. Daca cumperi o piesa aftermarket, ai platit ceva, care e posibil sa mearga (functioneze) o perioada. PR-ul nu este un bun fizic, asa ca primesti nimic, cu un bonus: risc de penalizare (la cate link-uri vandute sunt).
Platesti o sampanie de 100 euro, primesti o sticla cu apa de la robinet. Recomand!
-----------------------------------------------------------------------------
Oare? Cred ca sunt 99% din useri care considera "recomandarea" reala, din care sunt sanse mari ca o parte sa si "plateasca". Cum ai realizat tu, ca este o gluma?
Unii considera PR cifra care apare intr-un tool de browser. Au nevoie de un "recomand" de la un user cu reputatie si s-au ars. E vina lor? Cu siguranta. Dar de ce sa acceptam prosteala?
Daca eu pun anunt ca vand un link de pr8 la 30.000 euro, toti o sa ma injure si o sa compare pretul fix cu alt post similar (recomandat) din trecut.
Pai Pr8 se vinde cu 20 usd, tu vrei sa ne "prostesti" cu 30.000 euro? Are sens sa mai explic ca era fake, cand exista recomandari?
Pai si de ce postam aici (bar&lobby) si nu fix acolo unde e buba (postul de vanzare), ca niste oameni cu simt civic?
Cine o sa mai vada aici ca dan a zis aici (pagina 858 dintr-un topic la misto; el, in nebunia lui, zice ca e singurul despre seo, eu am mai identificat inca 4-5 pe langa asta) ca poate el e nebun ca i se pare e fake PR si ca eu l-am aprobat ironic?