:) normal. marketing! cumva vroiai si telefonul?
Versiune printabilă
:) normal. marketing! cumva vroiai si telefonul?
Reduceri 100%.
http://img594.imageshack.us/img594/5748/81uo.png
Astia sigur au ceva cu mine!
http://s1.emagst.ro/images/db/12/17879.jpg
Vand Faruri full led 2000 Eur. Rog seriozitate. Astept provincia.
Câți hackeri pot fi la fel de puternici ca o mie de soldați? :)
--> link
Citiți și voi! Frumos articol! :)
Vand advertoriale si/sau linkuri pe site cu PR 6/7/8/9!
Sunt 2-3 anunturi in marketplace cu "vanzari" de PR, unde multi asteapta un pret mic pentru un PR mare. Exact ca de Black Friday.
Un pr8 curat (care sta, fara sute de links externe, spam, etc), costa anual de cele mai multe ori undeva in jurul sumei de 1000 euro, pr7 pe la 5-700 si un PR 6 undeva la 2-300 euro.
Daca site-ul are mii de articole sau/si zeci(sute) de link-uri externe dofollow, PR-ul este irelevant.
Daca cineva obtine un PR9, 8,7,6 pe bune, stie cat a muncit pentru el, asa ca ori face spam (vinde la kg) ori vinde scump.
Daca PR-ul este fake, atunci preturile sunt mici.
In ambele cazuri, ieftin = naspa.
Ce nu inteleg eu? De ce ai cumpara link pentru PR, daca nu a fost PR update vizibil. Vrei sa platesti pentru nimic, sau pentru penalizare? Cum e sa platesti pentru penalizare? :))
----------------------------------------------------
In cele 2-3 anunturi, sunt PR fake si spam. Suntem totusi pe seopedia si nu pe webarena, softpedia, etc. Eu as penaliza astfel de incercari, pentru ca sunt inselaciune. Atat timp cat pretul este dat de PR, iar Pr-ul este fake, toti care cumpara sunt inselati.
Daca totusi vrei sa vinzi PR fake, e normal pe un forum seo sa specifici: PR-ul este fake, gnerat din mai multe redirects, sunt >100 link-uri externe dofollow, continutul este inexistent sau duplicate, sunt sanse mari de penalizare, etc. Daca cineva vrea sa cumpere, PM.
Asa as considera eu ca este o oferta corecta fara de noi, celelalte gaste.
Altfel, cei care vand raman cu impresia ca pe seopedia sunt prostanaci, iar cine cumpara si se arde, crede ca pe seopedia sunt numai tepari.