cum sa te cazezi cu stil, la niste profesionisti:
http://i.imgur.com/HJUUv.jpg
Astia nu au si ei un server remote, fac d'astea de pe calculatoru de acasa :|
Versiune printabilă
cum sa te cazezi cu stil, la niste profesionisti:
http://i.imgur.com/HJUUv.jpg
Astia nu au si ei un server remote, fac d'astea de pe calculatoru de acasa :|
PS: fara offtopic, multumesc anticipat
Kidu, zi site-ul ca daca nu zici vorbesc la Google sa te penalizeze...
corectie
Am o pagina care are pr7. Daca pun link pe ea, va lua pr6 (garantat).
Pret, 2 cai!
Credca a picat si watch-movies .ro , o sa se ajunga ca si acum 10 ani sa se cumpere cd-uri de la coltu blocului :)
Un nou update google. Stiri din viitor:
site:www.pcworld.idg.com.au/review/tablets/toshiba/tablet_at1s0/402634 - Google Search
Pr update!! Pr update!! Omfg omfg!!!!
LE: (aaaa... cum ati facut sa imi modifice textu, ca scrisesem cu caps... e o conspiratie?)
Sa nu spui ca ai luat pr11 pentru ca ai avut doar un link de pr12 spre el ? :)Citat:
PS: vand link pe site PR11, vechime opshpe zile, dooa pagini indexate, numa' 599usd/luna, minim 36 luni. Linkurile se vor plasa, la alegere, in ferma de linkuri din sidebar, sau ferma de linkuri din subsol.
m-ai ghicit :( da edit si sterge te rog, e doar secretul meu!
sunt doctor in PR sunt un fel de superstar
(PR se citeste - piar)
Oricate PR 10 adunati voi vine un amarat de PR0 si cand inmultiti cu 0 rezulta tot nu stiu cat
de ar fi PR ca notele din romania de la scoala, am avea toti siteuri cu sute de mii de vizite =)))
Iar mi-a dat cineva reputatie negativa. Propun ca cei care dau reputatii negative sa fie banati automat de catre sistem.
Sa ne dam numai reputatii pozitive! am zis!!!!
Pai atunci se poate inchide forumul cu totul. Cu cateva exceptii, pe multi i-a "gadilat" impulsul de a da negative!
Sistemul comunist!!Citat:
Iar mi-a dat cineva reputatie negativa. Propun ca cei care dau reputatii negative sa fie banati automat de catre sistem.
Sa ne dam numai reputatii pozitive! am zis!!!!
Vand sclavi/sclave pe facebook de toate natiile, (sa nu veniti cu cereri de genul cati sunt virgini/virgine si cati nu sunt) , majoritatea sunt pakistanezi.
OTV-ul tot de la mine sa umplut de sclavi, pretul nu-l stric, dar fata concurentei nu o garantez.Citat:
Macar sa nu strici preturile. Ce zici, iti dau un pont? Te pot aduce la OTV. Audienta, clienti, bani!
PS: Pe feisbuc este tigani?
Oferta noua si unica! acum puteti cumpara de la taraba si reputatie verde sau rosie coapta frumoasa la buchet.
Ofer pachete like-uri facebook ! Bonus: mentionarea clientului in Cancan.ro.
Sau la mititica :))Citat:
Mai mare norocul cand vei ajunge a tv!
Vali D, azi, de ziua ta ai aparut in Forbes. :) Iar eu te propun pentru Pulitzer. :clap:
La multi ani Vali!
Bine ai venit in lumea cancanului.
Super Oferta: Accept reputatie negativa(fara sa scriu pe forum cine mi-a dat si ca mi-a dat sau de ce mi-a dat) contra link-uri in articole!
Vreau ca si pe aceasta cale sa dau o dedicatie celui care a deschis topicul asta: http://forum.seopedia.ro/bar-lobby/2...te-muzica.html
Si eu, ca si el, nu pot sa citesc aberatiile scrise de el, asa ca dau repede pe youtube
Bogdan, nu sunt Dumnezeu, ma confunzi.
Daca nu raspund, vezi ca te-am pus la ignore.
Si da, ma simt jignit (impreuna cu ceilalti colegi care au simtul umorului si care nu confunda seopedia cu un site de manele).
Bye
Ai fi chiar necredincios sa te consideri Dumnezu :). Imi pare rau ca te simti jignit, nu asta a fost scopu` meu. Incearca sa vorbesti pentru persoana ta sau ai nevoie de ajutorul colegilor si de aia ii mentionezi? Daca nu iti raspund, inseamna ca ascult maneleeee la maxim si nu aud cand primesc mail-uri :))!!! La revedere nu "Bye", suntem romani totusi. Numai bine.
Eu credeam ca asta e un topic serios... si aici ati inceput certurile?
Ne umple nenea asta de cruci, deja am greturi.
Strica inevitabil orice topic gaseste. Cat mai dureaza pana dispare?