Vând servicii de penalizare!
Cu ce te ajută acest serviciu?
Scapi de concurență, astfel site-ul tău va crește pe prima poziție în SERp.
În cât timp va fi livrat acest serviciu?
Serviciul pe care-l ofer este unul bine pus la punct, din 2008 lucrez la el, însă într-un final l-am finalizat și-l scot pe piața, exclusiv doar în România. Serviciul meu va fi livrat în 7-14 zile, depinde de poziția ta actuală în SERp.
Cât costă acest serviciu?
Deși nu vroiam să-l scot pe piață, criza și mai ales perioada care vine cu pași repezi m-a împins să mă vând, să-mi vând minunăție de serviciu, astfel, prețurile încep de la 1 tonă de lemne și pot ajunge la un porc de minim 150 kg.
Pentru mai multe detalii vă rog să-mi lăsați PM, după analiza completă revin cu detalii.
vinzi castraveti la gradinar, majoritatea ne penalizam singuri siteurile cu deplin succes
Sunt campion national la aceasta categorie, incerc din rasputeri sa ma calific pentru mondiale.Vând servicii de penalizare!
Offtopic - acum pe Sport.ro (tv) i se ia in direct interviu lui Ghita Ciobanul despre meciul Steaua-Basel, nu cred ca era om mai potrivit pentru asa ceva![]()
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Tom, poi în cazul ăsta trebuie să treci pe la un târg să-ți faci o idee despre un porc de 200+ kg și batem palma.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)