Versiune printabilă
Citat: Postat în original de puthre "dar in speical acele" nu l-ai observat nici acum :) Nu, nici acum nu stiu la ce te referi :(
Citat: Postat în original de haiduc un mic accesoriu la costumul de baie, care salveaza doamnele... Pescarul, tot pescar
Citat: Postat în original de Claudyou Nu, nici acum nu stiu la ce te referi :( Eh, stai relax, e invidios pe ortografia ta :D
Pescarul, tot pescar
Citat: Postat în original de Vali D Pescarul, tot pescar Nu, nici acum nu stiu la ce te referi
Citat: Postat în original de Vali D Nu, nici acum nu stiu la ce te referi Citat: Postat în original de Vali D Pescarul, tot pescar Nici eu, dar cu siguranta lupul isi schimba parul, dar pescarul tot pescar. Citat: Postat în original de Dan V-am zis de multe ori ca buturuga mica e bratara de aur. Nu ma credeti, treaba voastra... Eu te cred, dar ma bazez totusi pe: Ce se naste din pisica, pescarul tot pescar.
Citat: Postat în original de Tom Nici eu, dar cu siguranta lupul isi schimba parul, dar pescarul tot pescar. V-am zis de multe ori ca buturuga mica e bratara de aur. Nu ma credeti, treaba voastra...
Ce va mai plac maximele ... SAu or fi minime???
Citat: Postat în original de robyroy Ce va mai plac maximele ... SAu or fi minime??? Mare atentie roby!!! (sau mica, cum iti place tie) Ulciroul nu merge de multe ori la apa, dar pescarul tot pescar!
Citat: Postat în original de Tom Vreau o maxima! Pescarul nu merge de multe ori la apa.