A zis cineva ca nu e scris corect???
Bold-uirea respectiva s-a vrut a fi o metafora vizavi de fluctuatiile de pozitie ale site-urilor. Daca n-ai inteles-o, e problema ta, nu trebuie sa arunci cu pietre, daca ai o perceptie eronata asupra spuselor...
p.s.1. niciodata nu m-am pretins a fi seo-log, dar filolog sunt pana in maduva oaselor, deci gramatica mi-e prietena...
p.s.2. desi novice pe acest forum, fara dorinta de contre, fie ele si verbale/scriptice, nu pot sa nu intervin intr-un asemenea atac, bazat pe o eroare de perceptie.
Retired
@Catalin
Legat de pct. 2, tu vb serios? Crezi ca-i corect am simtit ca-i "nevoie" unei interventii... OMG! Asta zice cam tot. Daca taceai, filozof ramaneai... sau nu.
La pct. 1 nici nu-ti raspund, nu vreau sa te-ajut sa-ti faci tu temele de la limba romana
Oricum, sa dai rating negativ pt un post in topicul asta inseamna sa fii oarecum frustrat, noroc ca nu prea-mi bat capu` pe-aci si ma rezum doar la topicurile de seo.
As mai zice una, alta, dar n-are rost.
Signatura lipsa
tymbark? Ce-ai patit?
haiduc a continuat o gluma, iar de acolo pana la greseli gramaticale?
Ai simtit nevoia unei interventii?
E forumul plin de topicuri despre seo cu mii de greseli gramaticale (95% ale mele), cum ai ajuns fix la postul asta?
Sunt glume pe care nu le inteleg (prind), dar asta nu ma face sa "simt nevoia unei interventii"
@haiduc. Nu a prins gluma, a inteles altceva.
Pescuitul e similar cu seo, asa ca o sa inveti repede. Dar filolog pescar si seo-ist, suna ciudat de ciudat. Seo-ist filolog, sau pescar fililog, suna acceptabil de "interesant". Oricum ai ceva in comun cu tymbark = va place sa interveniti. La un job de pompier seo-ist nu v-ati gandit?
Fir intins!
@Cerga. -//- (idem) Ai dat negativ in topicul asta? Pe bune?
Ultima modificare făcută de Tom; 6th October 2013 la 23:55.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Mda. E dragut tymbark, mi-a trantit 2 negative si mi-a patat "reputatia". Daca se ajunge la asemenea fapte (plecate de la neintelegerea unei glume) pe astfel de forum, e grav. Era o vorba despre razbunare, dar am uitat-o...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)