Unde-i cultivi ma? In beton?
@Tony - mmda, bune bancuri, daca mai pui iti dau un palmier beton de la catalin :)
Versiune printabilă
Fir-ati ai dracu' ce schimbati voi subiectul, v-a mituit mogulul iSKY sa nu cumva sa-mi divulgati locul unde se ascunde, ah?
Daca servicii seo nu vreti la schimb cu informatia care ma intreseaza atunci va ofer panselute: Ataşament 2726
Pai bine ma Cataline, tu esti oltean sau moldovean, ca m-ati bagat in ceata?
Pana la urma cum ramane cu boxul ala? Iau papucii in picioare si ne vedem in juma de ora la Pitesti?
Daca ai nevoie de intariri, vorbeste cu Dragos Bunea, am vazut ca stie el un magazin cu ustensile folositoare :)
sunt ingrijorat, nu e Tom online... cele mai negre scenarii imi trec prin cap
Cati dinamovisti si rapidisti pe aici! A inceput Vardar - Steaua, e limpede de ce Robert, Dan si Tom lipsesc! Sunteti in galerie la Skopje, voi erati ultrasii de la intrare de nu i-ati lasat pe macedoneni sa patrunda pe stadion. Au anuntat iadul, dar cred ca intre timp au ales raiul, stadionul e aproape gol! :))
Ataşament 2727
P.S.: Nici Nichita si nici Antonio nu par a fi in zona ... E clar! :))
Este, este, dar pentru tine am o intrebare, Liviu :D
Ai Kent bă Liviu? (rom)
I can‘t believe you. (eng)
Femeile din ziua de astăzi se subestimează!
Încearcă să te apropii de una și să o săruți, așa, din senin... Ca răspuns, vei auzi "Bă ești prost?" sau "Ești nebun?" sau "Ești beat?"
Ele chiar cred că doar un prost, un nebun sau un bețiv ar putea să le sărute?!
- Vorbești ca o proastă!
- Vorbesc ca să mă înțelegeți tu!
Un bărbat la librărie către vînzătoare:
- Aș dori cartea cu titlul "Superioritatea bărbatului față de femeie"!
- Utopie și SF-uri la etajul 1, vă rog!
Na si una misogina, sa nu ziceti ca fac discriminari
- Ce este femeia ? - Un animal care traieste pe langa casa omului si se hraneste cu zilele lui...
Si la final ceva si pe gustul meu :))
- Ce mai face barbatul tau? - Ce-i spun eu.
Wow, ai Facebook? Te invidiez, eu daca aveam nu ma mai vedeati pe aici :)
Asta e pagina 666. Toti cei care postati pe aceasta pagina sunteti uneltele diavolului, lasati ca stiu eu.
Semnat,
Sfantul Evanghelist Matei