Postat în original de
Dan
Aveam un coleg de liceu care nu stia sa mearga pe bicicleta. Am facut rost de o bicicleta si l-am invatat sa mearga pe ea, ca nu se putea, din punctul nostru de vedere, sa avem colegi care nu stiu cu bicicleta.
Omu, nestiind sa ia si curbele in prima faza, mergea doar drept. Nici frana nu stia el prea bine cum se pune. Si pe la 4-5 PM asa, cand era multa lume in statia de autobuz, el se dadea cu bicicleta sub atenta noastra supraveghere.
Acuma, emotiv din fire, a luat-o spre un stalp din ala de sustinea statia si a intrat direct in el, caci nu stia stanga/dreapta. Cucui in cap, bicicleta rasturnata cu rotile in sus, iar noi restul ne tavaleam pe jos (la propriu) ca ne durea burta de atata ras.
Partea cea mai interesanta si care ne-a dat pe spate a fost aia cand el s-a ridicat, cu cuciul lui, si a inceput sa le explice oamenilor din statia de autobuz (vreo 50-100 de persoane care radeau mai incet sau mai tare) ca nu ar trebui sa rada de el, ca el de fapt atunci invata sa mearga si ca e baiat mare si vaccinat si stie ce face.
Ma rog, el avea o scuza, nu era major, nu si-a dat seama pe moment cat de penibil e.