Eu cred doar ca oamenii vor sa vanda afacerea si au nevoie de un credul. :)
Versiune printabilă
Eu cred doar ca oamenii vor sa vanda afacerea si au nevoie de un credul. :)
corect BUNT STUDIO S.R.L. au 1.327.988 ~ 295 000 euro dar fac bani si din hosting
Pentru SEO in romania, pentru serviciile de amatori pe care le ofera (am vazut cateceva facut de ei) este o cifra mare
Deci nici cu tot cu hosting nu ajung la cifra asta.Citat:
BUNT STUDIO S.R.L. au 1.327.988 ~ 295 000 euro dar fac bani si din hosting
O afacere SEO nu prea ai cum sa o vinzi, pentru ca o afacere pe nisa asta sta doar in oamenii pe care ii ai. Clientii dispar imediat cand angajatii dau gres. Iar daca serviciile tale duc in penalizare un client important poti sa spui adio la afacere.
Am plecat si eu cateva ore si ati stricat threadul.
Fraerilor care sinteti voi fraeri.
Atat am vrut sa spun.
http://3.bp.blogspot.com/-AKAhELYhBF...00/402432.jpeg
Io m-am pregatit cu borcanele ...cica o sa inceapa sa curga laptele si mierea de acum incolo ...in toate directiile ! :))
http://i.imgur.com/f1ygD.png
Curata colonul mai bine decat ColonHelp, garantat!
Un site super tare, nu stiam de el: Site cu care cauti lucruri pe internet
Uite unul cu care cauti doar poze : Site cu care cauti poze pe internet
A se utiliza cu protectie si moderatie
Demo :
http://nitrogen.ro/wp-content/uploads/2012/12/cat.jpg
Meserie ... se stie!
De pe okazii.ro
eu am gasit-o pe redtube
Merci matei, dar pe ocazii e doar varianta in chineza, vietnameza, si indiana. Eu caut romana!
Plus ca sunt numai termeni de vanzari: "folosita", "fara factura", "fara garantie" , "fake".... Tu ai cumpara o subtitrare folosita?
Dan stiu ca si-a comandat un Chihuahua de pe ocazii, si nu intelegea ce inseamna fake! Acum are un Rottweiler! Daca il intrebi ce caine are, el zice: Fake chihuahua!!! Cica e rasa romaneasca :))
Special pentru tine, un site unde asculti muzica culta
Inchiriem călăi pentru sarbatori cu feedback pozitiv la negative
Pentru toti prietenii mei care au probleme cu Cum scap de patima masturbării ?, si pentru cei care inca nu au invatat de inseamna comentarii si "fresh content", va sfatuiesc sa cititi articolul si sa studiati strategia de fresh content si comentarii fara SPAM.
Pe acesi tema, daca tot vreti trafic, puteti citii si: Sfaturile preoților pentru renunțarea la MASTURBARE și canonul pentru iertarea acestui păcat - Religie | Libertatea.ro
Contul @Tom a fost restrictionat pe acest forum pentru postarea de materiale interzise copiilor. La urmatoarea abatere va primi si o bere
Frate, nici link-uri ortodoxe nu mai ai voie sa pui...
Un român de 25 de ani e pe cale să facă primul milion de euro pentru că știe cum funcționează Google
"Totuși, strategia Google de a face, în medie, câte 500 de schimbări pe an sporește competiția în rândul companiilor care vor să își mențină site-ul în primele pagini din motoarele de căutare" susține Cosmin Negrescu, 25 de ani, CEO al SEO Monitor
Daca luam in calcul ca cei de la gogule nu lucreaza in weekend rezulta o medie de ~2 schimbari pe zi. - pure smart.
Afiliere cu spovedanii online a incercat cineva? Am o banuiala ca se fura cam mult la comisioane :(
username-ul "Tom" este considerat nume premium?
sa il puna pe okazii si vedem cat se da.
As pune si eu pe okazii, ca eu am userul asta pe mai multe forumuri importante.
Cu cat se da o identitate virtuala?
Schimb tutoriale gen Cum imi fac cont pe seopedia.ro? cu Colinde si cantece de Craciun (disc vinil)
Imi puteti scrie pe adresa lui Mos Craciun
Eu il dau la chimb cu "Fake Chihuahua" ala al tau, cumparat de pe ocazii. Il mai ai? Sau?
Parca iti luasei si un "Papagal" tot fake, de pe ocazii, l-ai taiat deja, sau astepti sa-l tai de craciun? Cat avea "papagalul", parca 80 kg?
Daca ma intrebai pe mine iti ziceam: fake papagal = porc!
Dar tu vad ca nu te inveti mine: scrie clar acolo: FAKE, iar daca nu scrie, trebuie sa intelegi ca : fara factura, fara garantie, ..... inseamna in romana : FAKE.
Parca iti luasei si un MAC PRO cu retinda, tot fake, si ai primit o RATA, pe care o cheama PRO? Macar are retina? :)
Tom, ce va da ma la birou sa beti in loc de apa?
Io ti-am explicat ce sa fumezi, dar nu ma asculti, vad ca ai "luat de la baieti" si acu vorbesti in limbi.
Ma Dane, eu nu te cred cand e vorba de cumparaturi, sau shopping.
Pai daca tu iti cumperi Chihuahua de pe ocazii, si scrie clar FAKE, logic ca omu ti-a trimis Rottweiler.
Ca sa intelegi si tu diferenta, Chihuahua e ala mic si urat, iar ala mare si negru e "FAKE Chihuahua", ce ai cumparat tu de pe okazii.
http://us.123rf.com/400wm/400/400/cy...background.jpg
Asa ca nu-mi mai da tu mie sfaturi de shopping, ca tu nu faci diferenta intre fake si original, nici macar la caini!
Maine vrei sa-ti iei ferrari si primesti un logan, si tu te lauzi ca ai ferrari, las-o naiba!
Apropo, la masini, Kidu se pricepe, si el are un FAKE Ferrari, tot de pe ocazii. Nu pricepea el de ce e asa ieftina, credea ca e ocazie:)
http://2.bp.blogspot.com/_4WC7TWn0_o...%2Breplica.jpg