@imagini daca nu faci un topic separat ptr acestia, tot degeaba. Desi nu imi explic cum ai luat teapa, din moment ce tu platesti dupa primirea materialului, din cate stiu eu![]()
@imagini daca nu faci un topic separat ptr acestia, tot degeaba. Desi nu imi explic cum ai luat teapa, din moment ce tu platesti dupa primirea materialului, din cate stiu eu![]()
Am mers pe incredere. Materialele astea au provenit de la user-i pe care tot forumul ii lauda. Nici o secunda nu m-am gandit ca sunt extrem de proaste (Palaghianu) sau copiate de pe net (I Laurentiu). Mai sunt vreo 2-3 cu astfel de probleme, dar acolo am stopat repede, ca am verificat in timp util.
@insecure
![]()
eii, cu mine nu a apucat sa colaboreze. sau eu nu am apucat sa colaborez cu el, mai bine spus![]()
@relansat
Nu se stie niciodata. Am o persoana provenita de pe acest site pe care am refuzat-o candva si acum e om de baza in ceea ce fac.
Ai dreptate in privinta anumitor pasaje din ce ti-am predat la data respectiva(chiar m-am uitat ieri peste 2-3 articole, m-ai facut curios cu afirmatiile de pe forum). Adevarul e ca ala a fost al doilea moment in care am intermediat o comanda de articole, crezand de altfel c-o sa fac un bine dand si altor persoane de lucru; bineinteles ca n-au reusit decat s-o dea in bara...Imi cer scuze pentru ce s-a petrecut atunci, nici nu mai stiu despre ce suma e vorba.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Oferta magnifica, mirifica, nemaintalnifica de TOAMNA .. profitati acum, ca la toamna vor creste preturile, dar oricum, la toamna voi avea o oferta de IARNA si mai magnifica.
Deci, cedez sau vand articole scrise de Palaghianu, la 4 euro silaba.
Daca nu vreti acum, le voi ceda si la toamna.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Ofer un articol gratis pus pe un blog beton.
Primu care zice X are prioritate.
Al doilea care zice X castiga doar daca sunt certat cu primul.
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 15 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 15 vizitatori)