În sfârșit am găsit soluția perfectă în SEO: schimbul de link-uri, pe cât se poate de mult să fie no-follow
Versiune printabilă
În sfârșit am găsit soluția perfectă în SEO: schimbul de link-uri, pe cât se poate de mult să fie no-follow
Înnebunesc, am schimbat DNS-uile la site si astept de 5 ore sa ajunga in MD, in Ro si restul lumii sunt propagate, panaramele astea din MD cucu, intru pe site , scriu ca si cum sunt in alta lume!
Poate au calcat iesenii pe vreun cablu
Da, nu mai e forta de munca cum ar veni. Decat linkuri necalificate :(
Aprecieri externe pentru reputație
http://www.roforum.net/threads/ameni...beseo-ro.6137/
Multumesc ca mi-ai adus la cunostinta , nu stiam de topicul acela. Sa inteleg daca transmit un e-mail cersetorilor de trafic ce creaza thread-uri false pe propriul lor site , se plang pe forumuri , esti facut tepar , scam ... fara o dovada palpabila , interesant.
Am eu ac de cojocul lor de dimineata.
P.S Iar tu @cristi47 nu este prima oara cand ma ataci , nu stiu care este problema ta cu mine ... probabil nu te-am platit cand am trecut pe la tine ... promit ca o sa iti las mai mult data viitoare.
Dar de dimineata o sa schimbam foaia , ca deja m-am cam plictisit ... trebuie sa ne intalnim cu toti la declaratii.
Fight :)
Ataşament 4515
Nu , chiar , este moflea de pe un alt forum , l-am gasit , este doar un fustrat. I-am rezolvat astazi cu plangere. Pentru ca ei au crezut ca daca suntem pe forum si permit asa alandala sa fiu patat dupa cum au ei chef. Salut , isvorene
BeSeo, fără să te superi pe mine, dar mi-ai lăsat impresia unui om nu tocmai serios. M-ai plătit fără ca măcar să scriu ceva pentru tine. Da, ar trebui să zic mulțumesc, salut, doar că nu mi se pare normal nici abordarea asta. Ai de la mine 2000 de cuvinte, pentru viitoare articole.
Scuze, dar sunt mega prins in fel si fel de proiecte si clienti... aaa ok , o sa iti trimit zilele astea sa scrii sa fim chit :), mai am si la rapsodia si inca 3-4 persoane de pe aici... platit in avans cate ceva ... chiar nu am avut timp sincer..
Imi cer scuze ca acest topic se incheie intr-o nota cocalareasca.
Era singurul topic cu adevarat misto de pe netul romanesc.
Multa sanatate va doresc!
Cum adica se incheie topicul ? Il inchizi ?
Presimt ca o sa zbori :)
Nu vad de ce :) Nu am tepuit pe nimeni ( Ca si in cazul tau - costinasalexandru de pe skype poate iti aduci aminte ) Pam , Pam
Nu înțeleg de ce se discută aici chestiile de genul, şi de data asta tind să îi dau dreptate lui BeSeo. Chiar dacă probabil e un dobitoc notoriu, consider că tipul acela trebuia să rezolve problema pe acel site, fără să aducă scandalul şi aici, pe facebook, pe twitter, pe instagram, sau cine ştie unde mai are acces.
Nu exista nici o dovada , ei doar scriu si cam atat ... dar unul nu a adus nici o dovada , Cred ca este de la vreun copil inceputa ... ca am cerut pana si eu dovezi dar nu am primit nimic ... M-am trezit special pentru ei , :) Am de scris astazi la plangeri :) Ii potolesc eu.
Nu stiu de unde incepe , si cu numele pana acum am 10 nume minim in buletin , Este plecata de la o gasca de copii.
Dar avem o lege si o urmam cu toti :) La majoritatea ce am avut adrese de e-mail le-am trimis plangerile , mai am astazi 2 , si sa ii vedem dupa.
Ma rog , devine circ.. Am incredere in justitia romaneasca.
BeSeo, art.206 spune aşa, la paragraful 1: "Fapta de a ameninţa o persoană cu săvârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva sa ori a altei persoane, dacă este de natură să îi producă o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, fără ca pedeapsa aplicată să poată depăşi sancţiunea prevăzută de lege pentru infracţiunea care a format obiectul ameninţării."
Fapta păgubitoare comisă împotriva sa. Te încadrezi perfect. Nu țin cu nimeni, dar sunt total împotriva amenințărilor. Fă plângerile, dar nu îi mai amenința cu ele.
:) Asa zic si eu, se incadreaza imperfect. Paguba este definita ca o diminuare injusta (din cauze naturale sau nu) a patrimoniului unei persoane. Diminuarea patrimoniului ca urmare a platii unei amenzi aplicate de o autoritate a statului nu se mai numeste paguba.
"Dacă este de natură să îi producă o stare de temere."
Din punctul meu de vedere, astfel de acțiuni ar trebui pedepsite. Da, nu sunt pedepsite, îmi aduc aminte cazul Băsescu.
Tema de meditatie!
Prin absurd, maine de dimineata o sa stai frumos pe scara sa iti bei cafeaua. X-ulescu o sa vina la tine in curte, fara sa te cunoasca si fara sa aveti un istoric in spate, si o sa iti spuna ca te impusca daca te mai iei de BeSeo. Iti trage si un glont la picioare ca sa iti faca incalzire ca e dimineata. :D
Tu ii spui ca ai camera in curte, ca l-ai filmat si o sa te duci la Politie ca sa faci plangere daca vine sa te mai salute. Ala o sa se sperie ca va lua amenda si se duce si el la Politie sa te reclame ca l-ai amenintat.
Ti se pare normal sa fii condamnat pentru amenintare!? Ce ai citat tu acolo e din Codul penal si se pedepseste cu inchisoare.
Hai sa nu ne mai transformam toti in Iordache sau Nicolicea!
Încurci cazuri şi o dai în senzațional, doar de dragul de a te pune în situația atotştiutorului. Nu continui pe tema asta, nu-i ora mea de scandal.
Esti un mucos care nici un site wordpress nu sti sa faci...nu ai bani de un host dar tu dai oameni in judecata ..nu te mai uita la filme cu avocati ..ca vad ca se ia tare..si nu mai trimite emailuri de amenintare cu judecata ca te faci de ras...Daca ai ceva de facut , fa bai baiatule..nu mai tot da din gura aia spurcata ...tu chiar crezi ca cineva pune botul la amenintarile tale de doi centi ?
Tu chiar nu vezi ca noi de radem de tine de cand ai inceput cu circul asta ca dai in judecata pe x sau pe y? Ai ajuns de rasul internetului marele BeSeo ...locul 1234556543555667 in Google + Alexa ...
Am cirese de vanzare, vrea cineva?
http://digitalpress.info/wp-content/...din-Spania.jpg
Aveti o placere bolnava sa stricati tot ce-i bun. Apoi tot voi ziceti ca e naspa Romania, ca nu mai scrie nimeni pe forum, ca tot felu'
Sfatul meu e sa va duceti in alta parte cu certurile voastre, cu scandalurile, cu sutele de conturi "ale lu un vecin" cu intrigile, povestile nemuritoare, tepele, amenintarile etc. Sper din toata inima sa plecati de pe forum, ca sanse sa va reveniti nu vad.
@dan eu tot raman la parerea ca trebuie sa fi admin, si sa dai afara pe cine vrei tu, cand vrei tu, fara nici un fel de reguli, adica punem in regulament o regula "Actiunile utilizatorului Dan nu au voie sa fie dezbatute" si cu asta basta. Am avea un forum mai curat macar.
Daca am fost prins cateva zile am ratat scandalul, dar era o chestiune de timp pana Trailer era iar banat :) Pe de alta parte mi-am luat niste suturi in ultima perioada (Nichita stie despre ce e vorba) astfel incat am ales sa ignor anumite posturi deschise de anumiti oameni, nu mai zic nimic de rau de nimeni, fac un pas inapoi si ma uit in alta parte, poate spre o tara mai civilizata din vest ca de jeguri sunt satul si eu pana peste cap.
Multumesc ca ai incredere in mine. Nu sunt demn de incredere in domeniul asta penrtu ca gresesc des, mult si de multe ori judec aiurea.
Ma tot intreb daca o sa reziste forumul dupa implementarea GDPR. In cazul unui shop online inteleg ce pot face, dar in cazul forumului nu m-am documentat si nu e evident care sunt solutiile.
1 dolar pe click, buna oferta de la FB! Asta cand am cateva mii mocca! :)
Ataşament 4520