Nu e de gluma cu politia ... eu am platit de vre-o 3-4 ori pana acum ... app cine stie cum sa fac si eu un program de genu ' dau un cont de FB la schimb cu 70 de fani, majoritatea copii pana in 10 ani !
Versiune printabilă
Caut avocat, platesc la ora. Zilele astea voi fi dat in judecata ca am patat imaginea unui membru :(
SOC!! Patez imagini: 5 lei bucata.
NOU - Plata din Adsense prin Bonuri de Masa !
Muzica pana la 22, si fara nunti si botezuri (aviz amatorilor), in Centrul Vechi.
22 Am sau PM ?
Am PM?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Actiunile Google cresc. Vezi mai jos de ce:
http://www.orlando.ro/wp-content/upl...lestore640.jpg
Magazinul ala de la Google e de generatie veche, stie doar unde stai si pe unde ai venit la el.
S-au deschis in Chitila unele misto care iti dau sacosa gata facuta cu cumparaturile ce-ti lipsesc din frigiderul ce ruleaza Android 5.0
Si in hol la intrarea in magazin era un SmartTV ce avea filmul la care te-ai uitat aseara, pus pe pauza la faza la care ai adormit.
Alea magazine misto.
PS (sau PM): Huooo Dane! Cred ca vreo 10 zile am stat sa citesc toate posturile din topicul asta.
Am vazut ca m-ai si citat si mi-ai zis de Irfan View. Inca nu l-am incercat dar iti promit ca o sa o fac.
Ontopic: Schimb PM avantajos, toate accesoriile incluse cu PM in sectorul 3. Rog seriozitate.