As da oricat, site-ul meu sa apara pe aceeasi lista cu site-ul lui robyroy![]()
In capu' la lista e CEL mai scump. De acolo incepe romanu' sa citeasca.
In coada la lista e la fel de scump, ca romanu e si curios, vrea sa vada cine e ultimu, sa se bucure.
Dar si in mijlocu la lista e scump.
O sa fac o lista mai mica, de 1 euro, cu scris de 10.
Prima lista e cu scris de 14 la un rand jumate, deci e cool.
Trust, but verify.
Imi pare rau Dane, frate, dar biznisu' e pe bani, asa ca eu am trecut deja la fapte si am facut lista, ce daca e ideea ta?
Pentru cei interesati lista va fi scoasa la vanzare cu 10 euro, deci iti dai sema ce publicitate vei avea daca platesti cei doi euro pentru a fi inclus in ea .... Doar 1.000 de locuri disponibile.LISTA:
1. Tom
2. Kidu
3. Dan
4. Nichita
5. 2euro
6. 2euro
7. 2euro
......
1.000 2 euro
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Am pus niste jocuri cu teroristi si atentate pe site si acum am o gramada de vizitatori din Iraq , Iran , Afghanista si Syria, ce e curios ca ei nu mai revin a doua zi pe site.
whatta... de ce sunt (doar) pe 2 in lista?!
Pai daca ai platit mai putin decat Tom ??
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Era un topic unde se discuta despre SEO pe aici pe forum.
Bine naibii ca s-a inchis.
Sa revenim la liste.
Bai, nu stiu de ce va agitati sa faceti alte liste, ca e logic ca originalul bate tot.
Inscrie-te pe lista mea. O sa fie poate cei mai bine investiti 2 euro din viata ta!
Trust, but verify.
Stiu ca esti invidios pe lista mea. Dupa cum ai vazut, te-am pus si pe tine in top 5. Fii linistit, ai si platit pentru pozitia fruntasa. Verifica un extras de cont![]()
Robroy, te pui cu cine nu trebuie.
Vezi ca te "aranjez" de nu te vezi. In Photoshop
Atenție la cămătarii online! I-au tăiat un deget în Photoshop pentru că nu și-a achitat datoria
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 6 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 6 vizitatori)