Voi de cand aveti FB?
Ataşament 3685
Versiune printabilă
Voi de cand aveti FB?
Ataşament 3685
Imi arata odata ca am postat ceva acum 42 de ani.
Plus ca poti ajunge in arest preventiv.
Corect, insa am incercat sa nu il sperii chiar asa de tare :)))
Cred ca am gasit un nume de domeniu e-4video si dupa ceva timp o sa-l vand :))
Pe seopedia se poarta o expresie care rezuma practic tot ce ai scris tu acolo:
"imi rezerv dreptul sa ____"
Si completezi tu cu ce vrei.
Exemple utile:
- imi rezerv dreptul sa nu raspund
- imi rezerv dreptul sa-mi pice netul 3 saptamani
- imi rezerv dreptul sa nu platesc
Inteleg ca e un topic in care sa faceti misto, dar totusi? Care e problema? Ce am zis atat de amuzant? De ce ati avea motive sa faceti misto?
Eu am precizat sa stie baietii, nu imi convine cand astept un raspuns si nu vine. Mai bine anunt inainte.
" Imi rezerv dreptul sa nu platesc", nu e vorba despre mine, sper.
Dar totusi, sa nu fie confuzii...am colaborat cu multi useri de pe forum, am cumparat linkuri/advertoriale, am cumparat zeci de articole si colaborez in continuare cu destui colegi si sunt sigur ca sunt multumiti.
In fine, ma amuz si eu impreuna cu voi, dar unele glume pe seama unor useri, nu cred ca fac bine(si ca tot a venit vorba, glumele se fac pe seama userilor noi, fara experienta. Nu prea am vazut sa se faca misto de spusele unor membrii cu prestanta, ceea ce nu va onoreaza). Seopedia e despre altceva sau ar trebui sa fie. Voi stiti mai bine, sunteti mai vechi.
Nu spun aceste lucruri ca ma simt deranjat ca ati facut misto de postarea mea. Le spun, mai degraba, ca am vazut ca se poarta "mistoul" si e suparator pentru membrii noi, chiar daca voua vi se pare ca va innobileaza si va face sa fiti deasupra tuturor..
Sper sa nu considerati ofensator mesajul meu! Eu va multumesc ca imi puneti la dispozitie informatii si ca imi dati sansa de a colabora cu diferiti colegi!
1. esti rau intentionat sau ignorant. de obicei nu ma adresez asa, dar asta e adevarul, ce sa ne mai ascundem dupa deget
2. vezi numa ce vrei, de aia am zis mai sus ca esti ignorant
3. despre ce e? dar serios, zi-ne si "noua", ca vad ca vorbesti la plural asa generic, de parca ceilalti ar fi prosti si n-ar pricepe
4. dar pe tine te innobileaza sa lasi un asemenea reply? te simti mai destept cu 5% daca ai scris aici ca ai tu impresia ca ma cred eu deasupra tuturor? Sau stai, tu vorbeai in general...
E un club al oamenilor care nu suporta glumele de pe seopedia, poate ar trebui sa te inscrii. Nu stie multa lume de el, e un club super serios.
Despre 1 si 2: nu isi permite oricine de pe acest forum sa faca misto de spusele tale, ale lui Tom, sau ale altor membrii de calitate de pe aici. In schimb,sa faca de cei noi, isi cam permit cei care comenteaza deseori pe topicul asta..la asta m am referit.
3- Am spus vorbe fara rost. De obicei nu vorbesc in plus, daca nu are sens. Imi cer scuze.
4- Nu ma cred mai destept, doar ca m am simtit putin deranjat. Nu ma refeream la tine si la comentariul tau, ma refeream de a lungul timpului la postarile de pe acest topic, ca nu toate sunt finute, unele sunt badarane si pot deranja foarte tare userii nou veniti.
Si in ceea ce priveste postarea ta, sincer, cand am vazut-o nu m-a deranjat. Chiar nu e ofensatoare. Insa dupa aceea am vazut comentariile celorlalti doi colegi si cine stie ce considera lumea ca sunt un sarlatan..si asa mi-a dat cineva pm ca eu defapt vreau doar sa studiez din ce se face bani pe afiliere si ca nu am de gand sa cumpar:)..cam de aici riposta mea...
In fine, sa incheiem, sper ca fara probleme. Succes!
Faza cu "imi rezerv dreptul..." nu se referea la tine, ci la un alt user de care s-a mai facut misto si in general la lipsa de responsabilitate.
Asta este thread de facut misto si nu trebuie sa confuzi acest thread cu Seopedia.
Nu este vorba despre nici o "innobilare" si nici de a fi deasupra cuiva...Uf! Ma intristeaza cand vad atata lipsa de simt al umorului. Come on man! Relaxeaza-te si zambeste. O iei prea in serios.
Imi cer scuze ca m-am enervat si am sarit nitel calul.
Extrapoland [trecere de la o idee la alta, mai complexă, cu o sferă mai largă etc], imi poate spune si mie careva cum imi scot banii din paypal? Merci!
Daca ai probleme cu cardul si nu poti scoate de la bancomat poti incerca metoda urmatoare. La mine a functionat de fiecare data, si am aplicat-o de cel putin 10 ori.
Pasul 1 - Schimba moneda in care faci de obicei tranzactii, sa nu bata la ochi celor de la PP.
Pasul 2 - Selecteaza suma dorita pe care vrei sa o scoti (recomand sume mici, pana in 50 Euro, $, etc).
Pasul 3 - Aici e toata smecheria, daca nu te sincronizezi poti sa ratezi extragerea si sa pierzi banii
Deci la pasul 3 - In exact acelasi timp apasa butonul Withdraw money din Pay Pal si butonul de eject de la DVD-WR.
Ar trebui sa ai in tavita DVD-ului suma dorita (de aceea am zis sa pui sume mici, sa nu se blocheze tavita).
Eu am scos pana acum 450 Euro prin metoda descrisa mai sus.
PS. Nu stiu daca merge cu unitati CD sau Blue Ray.
Punct si virgula,.
ASTA SCHIMBA TOTUL!
De acum, formula corecta este "imi rezerv OFICIAL dreptul sa _______"
Rusia isi rezerva oficial dreptul de a nu pune in aplicare decizii ale CEDO - International - HotNews.ro
http://letme.go.ro/shared/Rusia_isi_...4_15-45-39.jpg
Care este diferenta intre a-mi rezerva dreptul oficial si neoficial? Daca nu pun si pe facebook e neoficial?
Raspunsul aici!
Astia m-au dat pe spate! Sa-i invitam in Marketplace urgent?
https://ymeseenger.files.wordpress.c...ite-gratis.png
2dor, eu am impresia ca ai ceva cu mine, ce pana mea reclama ascunsa, e a 100 oara cand ma acuzi doar pentru ca asa iti place tie!
Eu imi rezerv OFICIAL dreptul sa fac caterinca...
In cazul in care vreti sa va angajati la Google pe un post de seo acum este momentul :))
Google Is Hiring An SEO Manager To Improve Its Rankings In Google
Da, ne vedem la interviu.
Ce o mai fi si asta? Da Google bani mocca ca sa ne punem aia cu Cookie? Era sa fac infarct cand am vazut sold ... zic unde-s restul de mardei! :rolleyes:Citat:
28.07.2015 Favoare 50,00 EURO SOLD 50,00EURO