Basescu a anuntat ca se va intalni saptamana aceasta cu Papa. Papa a anuntat imediat ca la sfarsitul lunii se va retrage. Sunt singurul care vede legatura?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Basescu candideaza la functia de Papa, acesta este motivul pentru care papa si-a dat demisia, drept dovada pentru a grabi plecarea Papei, vaticanul a fost lovit de un fulger. Stiti doar ca Basescu este numit si Zeus, iar Zeus ii loveste cu fulgere pe cei ce nu sunt cuminti
Adevaratul motiv al abdicarii este altul:
Seagull attacks dove after Pope releases it to mark arrival of peace caravan in Rome - YouTube
Trust, but verify.
Se pare ca Basescu si Papa au citit acest topic, asa ca vineri va avea loc o intalnire intre Papa si Basescu Papa Benedict se va intalni vineri cu Traian Basescu, confirma Vaticanul - Esential - HotNews.ro
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Si o sa-i cante:
Lasa-ma PAPA la mare,
Ca e liniste si soare
Si-o sa rada lumea tare,
Ca ai nume de mancare.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Papa Norris al III lea
![]()
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
cad-gis-scada-aec-cam-cae.ro .. pe modelul ala-bala-porto-cala-ce-am-baut-si-unde-am-ajuns.ro
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Momentan este/sunt 8 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 8 vizitatori)