PreMolar
Versiune printabilă
PreMolar
ParereaMea . Nimic nu stiti in PM
Depinde ce IP ai. Daca ai IP de USA, atunci PM vine de la PMs - sindrom premenstrual.
Depinde de formulare, si cui te adresezi.
De ex,
- daca eu vb cu Dan, si zic, mai dute ma in PM. PM aici se traduce = parcarea mare de la cora. Dan lucreaza paznic, si trebuie sa verifice din cand in cand parcarea.
- daca vb cu Kidu, si folosesc aceasi fraza: dute ma in PM. PM = biroul primului ministru, kidu e consilier pe probleme de afiliere la Ponta.
- Roby: Dute ma in PM. PM= primarie, roby e afiliat cu vanghelie, pentru produsele din economate. Tot ce se vinde in economate, Roby imparte cu vanghelie comisionul de afiliat.
- roManiac: dute ma in PM. PM = Panama, acolo are casa de vacanta.
- google: ce PM faci? cand vb cu baietii de la google, PM = panda modification = update.
si tot asa.
La Tulcea ploua. PM pentru poze :)
Am si eu o poza doar cu tatuajul. Nu mi-am lasat fata tocmai din cauza asta :))
Vand PM-uri cu link dofollow:
- PM de minim 300 cuvinte si 1 link = 9 euro
- PM de ~500 cuvinte si 2 link-uri = 6 euro
- PM de ~999 cuvinte si 3 link-uri = 3 euro
PM-urile vor fi publicate si catre lista de SUPER moderatori si admini ai celebrului forum seopedia pentru o mai buna indexare.
Pretul PM-urilor scade treptat in functie de nr de cuvinte datorita faptului ca un PM scurt si la subiect este mai repede indexat fata de unul detaliat care necesita un pic de gandire.
PM pentru detalii (daca nu aveti chef sa scrieti trimiteti-mi banii in cont, spuneti-mi subiectul PM-ului, il scriu si apoi mi-l trimit singur).