SEO-istii indieni se duc la munca.
http://www.sport.ro/virale/imaginile...-in-india.html
Versiune printabilă
SEO-istii indieni se duc la munca.
http://www.sport.ro/virale/imaginile...-in-india.html
are cineva cum dau mai rapid de robciuc ionut? as avea ceva de discutat cu el, dar nu imi raspunde la email. ceva benefic ptr el, nu recuperari sau chestii de genul. cine ma poate ajuta, il astept pe email. mersi :)
Am numarul lui Obamaaaa!
10 parai si il dau.
ala care are 3 de 5 ?
Come on!! Vrei sa-mi strici afacerea?
Pont: Incepe asa 555-47**
Am numarul lui Matt Cutts. Astept oferte pe PM !
Ala de Romania il stiu eu. E 07ma tcu tts - adica 0762 828 887
Nichita .. pe numarul de India, care il ai tu, nu o sa sune nimeni.
Pai, de obicei eu ii dau doar un bip. Ma suna el ca sa ii explic cum sta treaba cu SEO. :))
Aham .. deci originile SEO-ului sunt in tara noastra.
S-ar putea sa ai dreptate .. L-am auzit mai demult pe bunicu'meu vorbind despre "Sovaiala Eterna a Oilor"
Buna asta :)) :))
Ploua :| Nici vreamea nu ma lasa sa fac bani pe net, imi piere tot cheful.
Doamne ajuta ca ploua si e frig afara :)) , copii stau in casa si se joaca jocuri online :)
Fac spam pentru marketplace, nu pentru semnatura. Va rog mult sa imi dati rating pozitiv daca ati ras la bancurile pe care le-am postat.
Am mare nevoie sa ajung in sectiunea marketplace. Am de vandut niste advertoriale pe blog, un dolar per advertorial.
Sa va fie rusine ca luati in ras colegii noi. Huo :)
http://seology.com/shots/ghidincepat...828-013002.jpg
PS: cine vrea ghiduri, infografice si alte prostii de genul, sa vina cu un cash serios si rezolvam. Accept plata in bani romanesti, americani, europeni, japonezi, primesc si bonuri de masa, curcani, conserve de ton in apa (fara ulei ca tin regim) si multe altele.
LE: Ah, uitasem, daca v-a placut dati si voi un plus la reputatie =))))))
Vai de capul meu! Nu esti intreg.
De unde iti vin ideile astea? :))
@dan. GENIAL!
Ontopic: mi-a zis un prieten ca te-a vazut cu kidu si krumel la Romanii n-au talent! Cica tu n-ai trecut de auditii, dar krumel prinde finala!
@ vali: de la ginseng si epilare cu ceara!
@ Dan: Asa te implici tu in cresterea si dezvoltarea online-ului romanesc, facand postere publicitare gratuite pentru promovarea userilor? :D :D :D Si eu care credeam ca pe Seopedia "nimic nu e gratuit" (postez pentru un "tovarash care nare cont si nici nu il aproba nimenea" :D)
@ Mac mac all: Pentru pasionatii de black (seo, collour si restul derivatiilor complementare), azi-noapte i-a furat unu` laptopu` lu` Dan, de-asta nu mai raspunde acum. A murit facebook-ul (Dan doarme, dar nu stie), dar nu-i nimic "nu s-a nascut in locul potrivit" ("Romania, the land of choice" - sigur i-a placut laptopu` lu` Dan de l-a ales tocmai pe al lui :D). Imaginea este cat se poate de convingatoare:
http://webdesy.com/webdesy-wp/wp-con...ackhat_seo.jpg
Eu propun sa venim in ajutorul tinerilor membrii, cu un topic dedicat "Poztez pt un tovaraj mincatziash", avand la baza doar anunturi serioase si de mare potential.
Egzemplu: scriiiere da articule foarte mijto, coorecte gramatcal si fff eftine!!!!!11111oneoneone .
va bagati ?
Mi-ai adus aminte de asta, care mi se pare foarte tare.
You are a Noob on XDA-Developers - YouTube
@Alex, daca imi dai un scenariu, rezolvam imediat si in felul asta :)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Cum era aia cu "above the fold"???
Uite cum arata un site de stiri in versiunea "laptop". Asta DUPA ce ai trecut de o pagina intermediara de reclame si ai inchis un popup. Stirea exista totusi, dar trebuie 3 clickuri + scroll sa ajungi la ea.
Si totusi.. lumea le face vizite.
http://seology.com/shots/O_revista%C...828-171649.jpg
Culori calde, typography, asezare in pagina curata si clara, iar imbinarea intre "primele imagini cu violarea taximetristului" cu " gradinita, scoala prima, liceu" imi demonstreaza inca o data ca am ramas in urma!
Ia-ti un credit, vezi o poza cu violarea, fi primul cu ghiozdan, atlase & it , shop.....si toate pe modelul news-alert!
Pentru mine e clar, sunt inapoiat si internetul se misca, se coloreaza si se citeste, prea rapid pentru mine.
Am observat ca se evita intalnirile seopedia in baia mare, pitesti, segarcea, salatruc, pestera muierii, statia de metrou semeni ce culegi...... Dintr-o analiza de 1an, cu multe date inutile, un prieten, mi-a explicat motivul: e prea ieftin.
Propun intalnire seopedia: bahamas sau borabora pentru septembrie. Stiu ca Dan merge, Kidu e oricum acolo, asa ca sunt sanse mari sa ne vedem. Cine mai merge?
Pentru cei care nu pot din xyz motive, in octombrie se organizeaza in monte carlo, e mai aproape si mai ieftin. Am vb cu Matt si cica vine si el.
Bahams ramane:
http://seology.com/shots/seopartyyy-20120830-013402.jpg
err, Tom ti ai lasat barba? Si pe Dan crezi ca nu il recunosteam asa imbracat? Vise :)
https://lh5.googleusercontent.com/-H...0/DSCF1873.JPG
Poza proaspata, de pe plaja... direct asa a facut baie :D
BTW: nici nu aveti idee ce ati brodit-o, doar ca va fi ceva mai devreme, stay tuned :d
Cum era aia cu '3 ads per page'? piataseverineana.ro
@Vali D:si inca ce ads...
Am primit o ofertă de 12000$ pe mersultrenurilor.org
Citat:
provider@cheap-web-hosting-search.com
8:24 AM (15 hours ago)
to me
Hello!
I'm interested in purchasing mersultrenurilor.org.
Please let me know your price.
We are investing money in domains. Our company offers different hosting solutions. We have branches in several countries and help our clients to find a web hosting solution that fit their needs.
If you have more domain names for sale, please email me the list with prices.
Best Regards,
David Gillerman
CEO
Internet Hosting Search Solutions Inc.
================================================== ======
NOTICE - This communication may contain confidential and privileged
information that is for the sole use of the intended recipient. Any
viewing, copying or distribution of, or reliance on this message by
unintended recipients is strictly prohibited. If you have received this
message in error, please notify us immediately by replying to the message
and deleting it from your computer.
================================================== ======
Citat:
David Gillerman provider@cheap-web-hosting-search.com
9:05 AM (14 hours ago)
to me
I offer 12000 usd. Are you a member of domain forums? Are you an experienced seller?
Best regards,
David Gillerman
CEO
Să-l vând, sau să nu-l vând? Poate primesc o ofertă mai mare. :DCitat:
Gillerman provider@cheap-web-hosting-search.com
3:18 PM (8 hours ago)
to me
In order to process with the deal I need two things:
1. Please send me an appraisal.
This is the certificate of price. Even if you don't have a traffic they will value the domain.
2. I need a trademark verification. It's important for us to know that you domain has no problems with trademarks. Some valuators include this option in the appraisal report.
Please don't worry. This is not a complicated process. It takes only 2-4 minutes to order online and wait about 24 hous for the results.
Please take into account, I'm not a novice and don't accept free or automated valuations. I asked in the forum about reliable and independent valuation services with the trademark verification option. Please read this information:
Investing in domains
If the valuation comes higher you can change your asking price. After you send me the professional evaluation via email (usually it takes one day to obtain it) we'll be doing the business.
What is your preferred payment method: Escrow.com, International wire transfer, PayPal.com or
PS: post de laudă, să îi fac ciudă lui StarNET. :D
Eu zic sa mai astepti. Poate primesti 12.001 :O