Topic inchis!
Versiune printabilă
Topic inchis!
E pustiu.
Doar n-o sa discutam SEO.
Au inchis 257? Nu e posibil asa ceva dom'le! Facem petitie online sa se redeschida!
Am vrut sa postez 10k-ul, dar dece? Dece sa fiu numa io numaru unu? Il mai las si pe matei.
Recordul il detine lovelife, inca.
100k va fi al meu! S-a zis.
matei numaru unu.
Pentru posteritate ma bag si eu pe pagina asta. Radu din Zalau sunt.
Uite cum trebuia s ainvestim banii, nu pe links si SEO!
http://tulcea.e4ro.com/wp-content/up...ile-Forbes.jpg
Mai face omu spam, da nici chiar asa!Citat:
Care sunteti ma de la SEOMAXIM si faceti SPAM?
Daca din intamplare citesti acest mesaj, deja ai devenit plictisitor cu atate spam-uri.Citat:
Sunt un crawler care a gasit emailul ...
Daca asa iti promovezi serviciile sunt sigur ca sunt de incredere.Citat:
sau o alternativa agresiva de promovare prin serviciile SEOMAXIM
.
.
.
.
Prpun ca la intersectia anterioara sa se vanda un manual de utilizare indicatiilor semaforului
http://img.pr0gramm.com/2013/12/13.jpg
numaru unu semaforu asta :))
de parca e plasat pe broad way
In curand, primul semafor si-n Orsova. :D
Asta trebuia anuntat cu "SenzZzationnal".
ai -
Caut colaborator, ofer 0,5 USd pe articol!
Ataşament 3048
livrari si in perioada sarbatorilor de iarna!
http://img811.imageshack.us/img811/4403/wgz4.jpg
nu va IMAGINATI cine s-a intors !!!
Previziuni SEO 2014. SUCCES !
Ataşament 3049
Se fac inscrieri.
daaaa... i-ar trebui retras dreptul de mai practica meseria si nic pensie sa nu mai primeasca
Pruteanu se resuceste in mormant....
"Buna ziua,
Astazi pe cand faceam cercetarea mea online regulata(wtf? :))) am observat ca site-ul dumneavoastra nu este destul de sus in clasamentul Google, plus se pare ca acesta are unele erori CSS/HTML(recomand). Fixarea acestor erori ar insemna o crestere semnificativa in clasamentul Google ceea ce va duce la mai mult trafic pe site.
Sunt expert SEO/Web Design de mai bine de 5 ani, si momentan am inceput sa ofer servicii cu discount destul de mare ( in comparatie cu alte companii SEO ), pentru a dezovlta portofoliul meu public si pentru a ma face cunoscut in acest domeniu. (expert seo de mai bine de 5 ani dar are nevoie sa se faca cunoscut)
Deci daca doriti mai multe sfaturi despre cum sa ajungeti pe pagina 1 in Google pentru termenii pe care ii folositi, pentru a obtine mai multi vizitatori pe site sau orice altceva(un pachet de orice altceva va rog) - lucrand cu mine comparativ cu o companie SEO va insemna mai multa atentie (firmele seo nu ofera prea multa atentie) si rezultate mai bune pentru mult mai putin.
Daca sunteti interesati ma puteti gasii la contact@wolfmedia.ro unde puteti lasa un mesaj cu ce ati dorii sau cand sunteti disponibil pentru o consultare la telefon sau pe Skype!
Toate cele bune,
Ioan Pim" (Ioan Pimp my site)
La multi ani la toti de pe forum!
Va urez!
Va urez un an nou bun si fan
Acesta sa va gaseasca pe mese
Cu chichila si balantan!
Am zis!
La multi ani!
La Multi Ani!
Ce la mulţi ani, mă? Data mea de naştere e pe 13 iulie. Halal prieteni. :))
Buna ziua stimate bot,
As dori sa primesc extrem de mult spam la adresa jobs@seomaxim.ro
Va multumesc.
La muuullltiii ani/bani/fani/etc..
Jack Daniels e numaru sapte.