Chiar asa urgent iti trebuie bonurile de masa? => 2 :))
Versiune printabilă
Paypal nu accepta :))Citat:
Chiar asa urgent iti trebuie bonurile de masa? => 2
Alah pazeste-ne! A recunoscut Ginghina ca highsound-ul lui utilizeaza tema Continuum piratata. Daca ma luam eu de el (am vazut asta de vreo cateva luni) spunea ca a vorbit el cu cei de la InsutrialThemes si i-au dat voie sa utilizeze tema piratata ca el e student moldovean in Danemarca si na, n-are 45 de $ acum.
PS Vand minciuni! PM pentru detalii!
Vand theme wordpress warez. PM pentru detalii!
Deci sincer omule, esti vai de capul tau! Ai niste probleme grave rau daca si acum, dupa atatea luni, tu inca ma mai urmaresti pe Seopedia si cauti sa ma musti de... ma-ntelegi. Incerc sa-mi dau seama, fara caterinca, daca ai primit suficienta atentie din partea parintilor tai cand erai copil, pentru ca am impresia ca o cauti la mine. Uita-te si tu putin, de lasat, te las in pace, de interactionat, incerc, pe cat posibil, sa nu interactionam, de vanat, nu te vanez... despre tine, pe de alta parte, nu pot spune acelasi lucru. Explica-mi te rog: ce pana mea mai vrei de la viata mea?!
Si inca o chestie: nu am afirmat NICIODATA ca as fi achizitionat tema respectiva ca sa-ti poti permite tu sa spui ca am recunoscut ca highsound foloseste Continuum de pe warez.
Daca as avea varsta ta, iar cea mai mare satisfactie a mea ar fi sa vanez un terchea berchea de 19 ani pe un forum random, cu tot respectul iti spun ca mi-ar fi rusine de mine.
Tu incerci sa ma dai de gol? Fac si eu ca cei de la SEO Monitor, na.
Dane, relax. P-alea nu le pot vinde ca-s cu drept de autor.