te bagi pe reputatii? mai era cineva cu fani pe facebook, in curand va include si pachete de reputatii , o idee buna , puteti cumpara reputatii negative pentru "prientenii" vostri de pe forum :)Citat:
Eu inca mai caut un part-time job.
Versiune printabilă
te bagi pe reputatii? mai era cineva cu fani pe facebook, in curand va include si pachete de reputatii , o idee buna , puteti cumpara reputatii negative pentru "prientenii" vostri de pe forum :)Citat:
Eu inca mai caut un part-time job.
Vand reputatie -negativ sau pozitiv - preturi de criza!!!
Cu ocazia asta, am facut si un mail de contact: reputati@seopedia.ro - raspund doar celor care cumpara de minim 25€
Preturi:
1 negativ: 1€
1 pozitiv: 1.5€
La pachet: 2€
Care e ideea? SIMPLU: Cumperi de 30€, adica 20 la reputatie. Prinzi un prost si dai teapa de 100€. Te-ai scos, nu?
Se vinde si pe digitalpoint - preturile sunt duble.
angajez content writer pe nisa pinguini. Part time. plata dupa 6 luni
Angajez deasemenea fotograf care sa se priceapa de fapt la optimizare pentru google images, dar in fapt sa fie mai mult un fel de inginer, ca ma intereseaza nisa poduri peste dunare, adica sa scrie si despre poduri date tehnice si toate celelalte.
ah, am uitat, ofer inscriere manuala in 4853 de directoare contra unei adrese de email. Sau in 80657 pentru un euro, unnumar de telefon si un email
Nu mi-ai raspuns la intrebarea de mai sus, Dan.