Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Pune bre si opera ca are vreo doua optiuni jmechere rau.
Una e asta cu autorefresh la cate secunde vrei tu.
Alta e "opera turbo" - un fel de hidemyass / treci peste DNS-urile care nu te lasa sa vezi anumite pagini
PS: cum naiba inregistrez io comisioane la ora asta pe emag ... si la mine emag nu merge?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
PPS: Nu sunt sigur daca merge site-ul, presupun ca sunt sute de mii de fani la ora asta, dar totusi va dau link-ul:
Fuego - Site oficial - videoclipuri fuego, fan club fuego, spectacole fuego
Este black Fuego friday, cu reduceri la toate concertele care au fost vara asta.
Ultima modificare făcută de Dan; 23rd November 2012 la 07:47.
Trust, but verify.
'Cel mai simpa animalutz <3 :X:X:X'
![]()
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
crucea, dzeului mamii ei de matza =)))))) de la 5 ma uit la ea. am baut o cafea cu ea vreo 2 ore, dupa aceea am facut gimnastica. cat sa mai rezist? =))))) sunt si eu om
Mi-a luat vreo 10 secunde sa dau clickurile de rigoareProdusul iPad 2 Apple cu procesor Dual-Core A5 1.0GHz, 9.7", 16GB, Wi-Fi, iOS 4, Negru nu mai este disponibil. Pentru a plasa comanda vă rugăm să ștergeți produsul din coșul de cumpărături.
Trust, but verify.
Cred ca a fost unul singur.![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Vand dispozitiv refresh page anti frustrare
Revista kamikaze:
![]()
Caut cu jingle.ro.
M-am decis sa ofer comision de 90% pentru afiliati! E bine pentru mine, ca-mi dezvolt brandul, e bine pentru afiliati ca au "sansa" sa castige bani multi.
O sa dau drumu la campanii maine! Sistemul de afiliere e pus la punct!
Offtopic: magazinul nu exista, am doar domeniul, dar caut o poza misto pentru home!
Si super oferta: In seara de REVELION, comisionul urca la 110% pentru afiliati! Si trust me, o sa avem reduceri babane! Pacat ca nu avem site! Dar punem o poza, gasim ceva.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Caut cu jingle.ro.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 5 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 5 vizitatori)