i facebooked it via seopedia
@1nesco, vezi ca Dan vrea sa te traga in piept. Vinde linkuri offline pe siteul tau (vezi foto). Cere-ti partea![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Vand link-uri pe link-urile offline ale lui Dan. Oferta e mega, super, extra, x factor si romanii are talent! Mai am doar 100 de pozitii libere.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Deci voi nu stiti sa dati reply pe forum. Va invat eu!
Am uitat sa mentionez ca livrarea se face prin prioripost, plata ramburs.
Scris de mana, UNIC!!! Inconfundabil!
Krumel a umblat mereu cu manevre, acuma afli?
Jumatea din fata sau aia din spate?
Krumel, da-ne si un exemplu, crezi ca noi, niste experti, punem botu asa.. la orice?
PS: nu ma enervati, ca imi deschid google offline prin prioripost. Tu intrebi printr-o vedere, eu iti raspund prin porumbei calatori.
PS2: DACA este neaparat necesar, vand si linkwheel offline. Acum am putina treaba, dar mai pe seara va dau exemplu, ca vad ca unii nu au imaginatie.
PS3: asta e ultimul meu post ca vad ca dezbateti atata o vanzare absolut decenta
Trust, but verify.
@Marylina - cum sa vanda Dan linkuri pe Google, cand Google e siteul meu?
Ma poate ajuta si pe mine cineva? Siteul meu a fost proaspat lansat pe marte si are piar 8, cat ar insemna in piar pamantesc?
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Care e mai buna din punct de vedere SEO?Jumatea din fata sau aia din spate?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
@Mary & Roby: saca ca i-am furat poza si am pus-o pe facebucu meu, pana nu o inregistreaza la osim
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...27547338_n.jpg
(ocazie cu care se poate vedea ca permite hotlinking
Cine fura acum facebucu?
Update: am gresit eu ceva sau parca permitea hotlinking?
@Dan: big problem (tocmai m-au sunat oamenii in negru). Cica scrisul seamana cu cel de pe ultima reteta a lui Michael Jackson.
Ziceai ceva de niste linkuri gratuite pe google.FR?
@nea krumel: Ai o intrebare la oferta. De ce nu mai raspunzi? Hai ca ma asteapta investitorii in telefon.
Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 7th October 2011 la 16:56.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
@haos pai cred ca te-a hackuit in cazul asta, ia vezi ce illegal drugs ai pe acolo
@1nesco ... i stole it first!!)
Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.
Fix 2 kilograme.
Se intra pe el din 12 in 12 ore sa nu se consume.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
De regula preferam de sus. Acolo e cea mai tentanta oferta (top, sus...)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Te mituiesc cu cei 3 centi/an din MEGA AFACEREA MEA si nu recunosti nimic.
Deal?![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
@1nesco Presimt ca ma iei peste picior, sa stii ca poza respectiva era doar pentru cunoscatori, asta nu e afacere de facut asa... pe 2 centi, daca nu incetezi cu ofertele astea, iti dau reputatie negativa si trebuie sa mergi la psiholog sa te scape. Cel putin un link offline si doua pe marte ca sa tac din gura in legatura cu poza, ultima oferta, si nici nu mai postez pe threadul asta, daca vreti sa-mi faceti vreo oferta SERIOASA si aveti cash pentru ea... doar pe pm.
aaa da... voi continuati sa dezbateti, eu sunt ocupata sa fac mega afaceri cu super domenii.
Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)