Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Topic redeschis la cererea telespectatorilor.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Salutare, exista posibilitatea schimbarii nickname-ului pe acest forum?
Multumesc!
cel care se ocupa il cumpara si ia 100%, cel care colaboreaza impartimca muncesc si eu nu doar el
adica mai pe scurt ofer site vechi cu content, ceva trafic, ceva social media, mai si muncesc .. dar nu mai am chef sa o fac singur...
recunosc ca era mai atractiv sa dau site in folosinta sa platesc eu hosting, domeniu si SEO si cel ce il ia sa ramana cu veniturile - eventual sa platesc eu impozitele![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)