Pe ala nu il cauta nimeni dar cumpara tu reclama de la facebook de 50 de lei fara sa fii inscris in registrul operatorilor intracomunitari si fara sa ai cod de tva si ai sa vezi.
Versiune printabilă
Ma poate ajuta cineva cu o interpretare. Nu cred ca e un semn foarte bun si sunt ingrijorat. Astazi de sf Parascheva am facut comisioane Profitshare de 6.66 lei. Voi ce ma sfatuiti?
Ataşament 4159
Eu locuiesc in Bucurestiul de alta data :)
Care e treaba cu atatea live-uri pe Facebook? Vad ca toti fac live-uri cu desene animate, filme, filme romanesti, am ajuns sa vad chiar si retete prezentate pe live-uri, dar si emisiuni romanesti. Tinand cont ca inainte nu facea mai nimeni live, am zis sa intreb, poate cunoaste cineva motivul pentru care lumea a devenit atat de "binevoitoare" si ne ofera orice de la filme si pana la retete live, pe Facebook. :-?
O creste reach-ul, sau or implementa si astia sistem de plata la vizualizari, ca youtube
Imi poveste cineva (care nu stia sigur), ca majoritatea fac live-uri pentru a vinde reclama catre altii, si astfel sa-si asigure un venit. Nu stiu sa explic exact.
Probabil ca la youtube, alegi cu ce advertiser sa lucrezi, nu neaparat adsense.
cred ca zicea de facebook