Ești în stadiul de negare. Trece.
Ești în stadiul de negare. Trece.
Trust, but verify.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Acum vorbesc cu babuta la 67 de ani, sau cu nepotul? De ce nu accepti situatia? Chiar ai impresia ca stau sa caut printre prostiile vorbite de tine? Caut topicuri care ma intereseaza, si cand vad vreo prostie debitata normal ca dau negativ. @ Hai pa!
Sunt sigur(a) ca exact asta cautai pe forum, un topic din 2010, abandonat in 2011Termenul de misogin iti spune ceva?
Mai discutam cand termini macar o facultate, ne vedem la Ploiesti ca doar suntem conjudeteni, ca sa vezi cum arata o babuta la 60 nu 67 care are un magazin online, cateva site-uri si vorbeste fluent 4 limbi straine!
![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Da, ti se potriveste de minune!
Nu e treaba ta cate facultati am eu terminate sau neterminate, si nici unde locuiesc dar vezi ca ai gresit judetul. Eu zic sa te rezumi la prezenta ta in online sau oriunde altundeva doresti tu. Poti sa stii tu si 30 de limbi straine, ca tot degeaba.
La revedere!
Succesul este ca si sarcina. Toata lumea te felicita, dar nimeni nu stie de cate ori ai fost f....
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)