Pentru ca sunt cei mai tari
Versiune printabilă
Ete ba, am dat un negativ si tre sa scriu 10 posturi in care sa explic de ce, altfel ramane lumea cu impresia ca sunt cocalar =)))))
Sa nu mai dati negative, ca se supara doamnele de pe forum!
Angajam mercenari pentru armata SEO de dat negativ si pozitiv 100$ negativul si 5 $ pozitivul
Nu asiguram pensie pentru raniti
Ma, donez suma necesara instalarii unui script itrader sau cum dracu le zice la alea.. sa scapam o data de problema reputatiilor.
Nu mai poate omu sa "penalizeze" o injuratura pe forum ca intra in gura lupilor, se trezeste facut ca la usa cortului.
Da-o naibilii de treaba.
Ati devenit off-topic. Vand magar!
PhoeniXman si Tom, va pot recomanda o camera ca sa lamuriti lucrurile. PhoeniXman daca ai probleme cu Tom, faci un topic separat, expui lucrurile concret. Asa cu citate senzationale si link-uri catre "surse" nu merge.
In plus, ati stricat distractia baietilor..
@krumel - totul e roz dar vezi ca o sa aiba si de tine ceva de zis, stai asa. A promis ca se ia de toti, acum cerceteaza legaturi, conexiuni etc.
Eu sunt de vina pentru stricarea distractiei. Ca n-am raspuns la maneaua aia de pe pagina anterioara. Ca na, sunt cocalar, trebuia sa aplaud la manele.
Ok, nu vreau sa mai pierd timpul aiurea, nu o duc asa bine ca altii si trebuie sa mai si muncesc, tot ce a fost de zis sa zis.Citat:
PhoeniXman si Tom, va pot recomanda o camera ca sa lamuriti lucrurile. PhoeniXman daca ai probleme cu Tom, faci un topic separat, expui lucrurile concret. Asa cu citate senzationale si link-uri catre "surse" nu merge.
In plus, ati stricat distractia baietilor..