Cumpar advertoriale intregi pe pagini cu autoritate si PR peste 4.
Ofer 0,5 euro / bucata.
Asta e pretul, asa ca cine nu vrea sa nu ma contacteze.
Versiune printabilă
Cumpar advertoriale intregi pe pagini cu autoritate si PR peste 4.
Ofer 0,5 euro / bucata.
Asta e pretul, asa ca cine nu vrea sa nu ma contacteze.
Dan, accepti si oferte din partea celor care pe de o parte baloteaza rahat, in sensul ca fac pe virginele, iar pe de cealalta vand in nestire indiferent de pret? =))
Aia care fac pe virginele sunt cei mai amuzanti. Da-i incoace
Ai 309 link-uri site PR 7, sa iti dau contul de paypal https://www.google.ro/#hl=ro&output=...w=1280&bih=834
@lovelife - alea sunt like-uri PR7, nu link-uri PR7, confunzi termenii.
In speranta ca nu o sa am probleme pentru ca am furat din continutul vast al unor useri aflat pe siteul meu si l-am postat aici... (este furt de continut cu discernamant pentru ca poti sa furi content si fara sa-ti dai seama )
Citat:
paul in februarie 25, 2012 @ 11:09 am (Editare)
Nici macar sa compunetii un anunt propiu nu sunteti in stare si acela trebuie copiat de la altii
Rusin ACTA va rezolva pe totii
Citat:
eduard in februarie 26, 2012 @ 4:36 pm (Editare)
mai bine v ati vedea de pomii dumneavoastra cu tot respectul
Deci rusine, mai nou se fura si continutul anunturilor cu 2 propozitii! De parca nu s-au plagiat destul cererile si declaratiile tip!!!
Si la tine tot invers se vede?
http://seology.com/shots/vand_pomi_f...321-232345.jpg
:
:
:
:
Mai frate, reparati-va saiturile ca toate se vad intoarse.
Lasa ca va rezolva ACTA
Eu am colaborat excelent cu domnul de mai sus. Vinde el pomi un pic intorsi, dar sunt pomi roditori si strasnici, asemeni stejarului din Borzesti. As vrea sa-i dau reputatie, dar nu stiu cum, deci rog pe cineva sa-i dea reputatie cu dedicatie de la nashu mare.
Cumpar decat linkuri decat aici. Pot oferii decat putini bani decat pe PR mare.
Mai bine golan, decat comunist!
imi vand punctuletul verde, 100 lei paypal, cine doreste vorbim prin pm.
Daca vrei te ajut sa primesti si puncte rosii, gratis
rog un moderator sa-l baneze pe lovelife, aici nu se face off-topic. multumesc.
Vand advertoriale si link-uri ecologice.
Oferta valabila doar astazi.
Detalii pe PM.
Am un prieten care vine un site de cautari : Google .
Astept oferte pe PM, raspund cu drag tuturor, ca doar ii respect pe toti si am timp berechet.
Pachetul contine: domeniul + (.) + (ro) + / (dupa domeniu), stocul de rezultate, script custom. Se paote comanda si fara (.), gen gogole ro, sau fara (ro), gen google.
Scriptul este facut de el, dar pentru o suma modica se poate modifica. Poate genera rezultate la "comanda" si poate aplica filtre si penalizari diverse, dar repet, fiind custom, se poate modifica.
In pachet este inclus si tot contentul din site, inclusiv contentul oferit in rezultatele cautarilor.
Nu se ofera imaginea alaba de pe fundal, pentru ca este copywrite/r, dar pentru o suma modica se poate discuta.
Pentru cei cu adevarat interesati, se poate negocia si pentru alte extencii, gen . us, .hu, . bg si asa mai departe.
Oferta este valabila doar astazi si nu trimiteti oferte de pret mai mari de 100 euroi.
tu nu vezi ca numele de domeniu nu este nici macar premium, are o repetiei de doua vocale ce poate provoca probleme de pronuntie, sa zici merci daca iei pe el taxa de inregistrare, daca era cautari.ro scoateai ceva bani asa google.ro nu valoreaza decat maxim 50E
Nu va lasati pacaliti omul asta vrea sa va vanda o afacere fara viitor
Ofer 5000 de fani fake!
Cumpar 5000 de fani fake!
Primesc 5000 de fani fake!
donez 5000 de fani fake !
De ce vorbiti despre mine? Eu sunt 5000 de fani fake!
Ofer algoritmul Google, contra advertorial in blog PR0. PM pentru detalii.
iti dau si un link in sidebar alaturi de cele 999 ( norocul e de partea ta esti userul cu linkul 1000 )
Ohoo, multumesc ! Hai ca-ti dau si amazon.com pentru asa linkuri.
nu'mi place amazon ma indispune domeniul asta, e asa trist !
Bine, hai ca-ti dau apple.com atunci :(
Cand imi dau cu parerea pe unele topicuri, ma simt fix ca asta de vorbeste in video:
http://www.youtube.com/watch?v=nw52e0dfCaA
Si daca tot ati vazut videoclipul si suntem la sfarsitul paginii, pitesc si eu aici o unealta utila pentru cei care folosesc windows:
Download SeoTools for Excel | Niels Bosma
Normal ca da. Banii pe care ii vei lua de la cel care a copiat de la tine va trebui sa ii dai celui de la care ai copiat, si care te va da si el in judecata. Mi se pare corecta treaba.
PS. Am aflat un trick intre timp despre cum sa scapi de Google Panda. Am gasit o metoda tare pe un forum strain. V-o impartasesc si voua. As vrea sa ramana secreta, daca e posibil.
The best way to rank now is to place a picture of a lady Panda (preferably in lingerie) on the webpage you want to rank. Use your keyword to name the pic and in the 'alt' tag!
Care Panda frate, sunteti nebuni?
http://seology.com/shots/Meme_Genera...324-232529.jpg
VAnd cupon adwords de 200ron cu 199Ron. Oferta limitata.
hahaha asta cu seocluj.ro este "fenomenal' ,daca dai la portofoliu la el pe site creca este imposibil sa nu te amuze daca stii ceva seo Bravo
fac seo in zona gari cei ce se afla in afara zonei nu vor putea vedea seo care il fac eu :D
Offtopic:
Nu ca i-as lua apararea, dar ai tu o oferta mai buna?
Daca e baiat serios si uita de "mentorul" lui, o sa faca treaba din ce in ce mai buna.
Vezi ca umbla o vorba pe net, sa nu pici in capcana:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...14834474_n.jpg
Au aflat romanii cum se face spam pe Google cu video-uri. Si romanul a zis sa incerce si el:
Ataşament 2163
Sint cam de 2 luni postate si au cate 7 vizualizari, 2 facute de mine.
Seo marca top-seo.ro si Stancalau_TudorAurelian :clap: Nu va chinuiti, acum site-ul e jos.
Ce e asta? Bleac heat? :sick:
Inca unul.
http://www.dailymotion.com/video/xj1...turi-timisoara
Mega oferta! Urc videoclipuri in google in doar 15 minute. relatii la urc @ videoclipuri-in-google.etc
RUSINE Krumel... RUSINE am zis. E total neprofesional ceea ce ai facut.. in felul asta furi painea de la gura colegilor de "breasla".
Gizaz.. "asa cevaaaaa!!!". Nu mai am maini ca mi-as face cruce cu mai multe..
PS: Imi schimb semnatura.. se pare ca nu sunt de neegalat cand vine vorba de nebunie.