Postat în original de
Dan
asa o fi la voi in fata blocului ma Tom.
dar in realitate sunt multi care isi promoveaza anunturile.
Normal ca sunt, dar nici pe departe atat de multi cat sa genereze un venit care sa acopere cheltuieli + investitie si mai ales sa genereze profit. Sa lasam timpul sa decida.
Naespers isi permite sa investeasca, dar totul se rezuma la "suma". Dupa inca 2 ani, eu cred ca o sa renunte, sau in cel mai bun caz "o lasa mai moale" cu pierderile. Romania nu e Norvegia, Italia, Canada, sau Olanda, ca sa numesc doar cateva tari, unde oricine intelege ca publicitatea costa. Noi suntem acolo ca sa dam bine la numar de vizitatori, anunturi si.... statistici.
Au deja 2 ani de investitii masive in promovarea (cu costuri mai mici fata de alti ani, dar tot sunt costuri importante), asa ca le mai dau inca 2. Nu cred ca dupa 4 ani, cand trag linie sunt pe 0. Asta e parerea mea!
Afacerea este ok, de succes, dar nu aici.
Iar schimbarea numelui in obelix si cresterea preturilor, nu este o decizie chiar recomandata, dupa o investitie majora in "mercador" (care sincer a fost chiar de succes) si o investitie substantiala care in mare parte se pierde acum.
Ultima modificare făcută de Tom; 17th April 2014 la 01:33.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.