recomand recomandarea recomandata de recomandatorul numaru unu
Versiune printabilă
Io de vreo 2-3 ani sunt tot plecat. Ca de acasa nu am posibilitati sa pot lucra la siteuri :(
Vand HTC cu Flappy Bird instalat. 300€ - 10 telefonul, 290 aplicatia.
Vand HTC furat cu Flappy birds instalat, 200E.
Vand 554 articole in diverse sectiuni ale forumului, 100% originale, plus 327 in sectiuni necontorizate.
Plata prin Paypal sau ING, daca se vrea factura suma creste cu 24% (TVA).
Se vinde doar la pachet, multumesc.
Buna fetili.
Mă numesc Mir-cica, sunt un mare pasionat de programare web CSA, CAS, CASS, ANI, ANAF, manipularea pozelor si un nivel mediu care eu cred că este suficient de Jonywalker Black 18 ani.
Eu locuiesc în Bora-Bora, Suedia de la vârsta de 7 ani,pentru că la noi nu aveam posibilitățile de a face ce doresc, asa ca am decis sa fac ce doreste altii. Mi-am dat seama de mic, de la gradinita, dar nu puteam pleaca asa de mic.
Am ajuns cam târziu pe acest forum, e deja 22.00 seara, dar eu spun că niciodata nu este prea târziu să începi ceva nou în viața zi cu zi. Asa ca astazi mi-am propus sa incep cu seo, dupa 23.59 (maine) incerc ceva apicultura, urmand ca poimaine sa fac ceva caioc-canoe.
Sper să ne înțelegem și sper să vă fiu de ajutor și să nu vă supăr cu nimic și mai sunt câteodata ne-nțelegător și sper să nu se întâmple aici, ca fac urat rau și nu ma pot abtine și vad negru de la jony și Walker și o sa scriu mai multe si mai tarziu.
Vă salut everybody! Crazy people!
http://www.youtube.com/watch?v=ojzvGvcc33s