Vand Advertoriale (pr 5)
Ce faina asta cu CCS Validator, eu am doar 3 erori .. pacat ca nu am nici o atributie la chestia asta!![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
e cumva 1 aprilie? de vreo 3 ori nici adsense-ul nu mai actualizeaza. aceleasi mii de clice/euro
serios vorbesc.
Vand Advertoriale (pr 5)
Salut
Cine imi poate face doua x doua plugin-uri wordpress
1 - Sa dea LIKE ca sa afiseze continutul unui articol ( sa nu iti blocheze facebook domeniul si cel mai important sa nu ceara confirmare dupa ce primestei 100 200 LIKE-uri )
2 - Sa dea SHARE ca sa afiseze continutul unui articol ( sa nu iti blocheze facebook domeniul si cel mai important sa nu ceara confirmare dupa ce primestei 100 200 Share-uri )
3 - Sa PUBLICE articole fresh cu continut original in site care ulterior sa fie preluate de site-urile de stiri: can-can si libertatea. (sa nu apara pe BBC sau Bloomberg)
4 - Sa obtina LINK-uri de calitate zilnic ( sa nu iti blocheze google domeniul si cel mai important sa nu aduca mai putin de 100-200 links lunar)
PLATESC NU MA AJUTATI MOCA
Si mai am si alte proiecte![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)