Pagina 1045 din 1463 PrimulPrimul ... 45545945995103510431044104510461047105510951145 ... UltimulUltimul
Rezultate 10.441 la 10.450 din 14626

Subiect: Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Aia care ajung acolo sunt repetentii de la cursurile predate la universitatea USL "Cum sa furi milionul zambind si fara sa te prinda"
    Da pe aia de au spart iar Yahoo-ul cand ii prinde? 2 spargeri intr-o luna e cam naspa!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Da pe aia de au spart iar Yahoo-ul cand ii prinde? 2 spargeri intr-o luna e cam naspa!
    Pai daca erau mai prosti ajungeau parlamentari
    Dar ala care a spart contul la sefu de SRI a ajuns la zdup deja ca era mai prostut
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    29

Implicit

nu am acces pe marketplace, dar garantez.ro ca as putea cumva sa vand cel putin un domeniu din portofoliul meu

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de relansat Vezi Post
    nu am acces pe marketplace, dar garantez.ro ca as putea cumva sa vand cel putin un domeniu din portofoliul meu
    E simplu. Faci 30 articole la misto, postezi inca 30 in marketplace, iar daca vezi ca nu se vinde nimic, ceri stergerea contului.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Aia care ajung acolo sunt repetentii de la cursurile predate la universitatea USL "Cum sa furi milionul zambind si fara sa te prinda"
    N-am inteles niciodata de ce USL e mai "nasol" ca ARD, PDL si mai nou.. miscarea populara.
    Adica nu tre' sa fii un geniu sa te prinzi cum sta treaba.
    Daca esti sustinatorul oricarui partid din Romania... automat ai fost prostit. Hipsterii de obicei se cred "cool" daca tin cu partide de dreapta sau aparute recent pe piata. In realitate partidele alea nu sunt deloc de dreapta si sunt formate in aceeasi masura din infractori ca si USL-ul.

PS: http://porcisme.ro/
    Trust, but verify.

Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    N-am inteles niciodata de ce USL e mai "nasol" ca ARD, PDL si mai nou.. miscarea populara.
    Adica nu tre' sa fii un geniu sa te prinzi cum sta treaba.
    Daca esti sustinatorul oricarui partid din Romania... automat ai fost prostit. Hipsterii de obicei se cred "cool" daca tin cu partide de dreapta sau aparute recent pe piata. In realitate partidele alea nu sunt deloc de dreapta si sunt formate in aceeasi masura din infractori ca si USL-ul.
    Toate astea mai maricele sunt naspa si pline de infractori, poate unele din alea micute de apartament sa fie populate de oameni decenti, dar si alea daca ajung la borcanul de miere se transforma in pepiniera de infractori
    Cat timp parlamentarii voteaza in functie de ce le spune sefu si nu gandeste nu este democratie, chiar daca avem 600 de parlamentari in realitate se voteaza doar ce decide o mana de 5 maxim 10 oameni
    Nu conteaza cu cine votezi tot aia decid, si aia decid in functie de interese
    Ultima modificare făcută de lovelife; 31st January 2014 la 13:31.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Evident ca nu exista un partid mai bun decat altul, pentru ca membrii noilor formatiuni sunt inrolati din "tradatorii" evadati sau exilati de alte partide. Nu au aparut peste noapte si nicidecum nu sunt (probabil) integri. Dar deh, cum suntem o natie de creduli ... halim repede, astia noi vin cu promisiunea ca maine va fi mai bine Si cand ne vom trezi maine, ajungem la concluzia ca am fost pacaliti de aceeasi demagogie ieftina.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

poate unele din alea micute de apartament sa fie populate de oameni decenti
    "Lista trebuie să cuprindă cel puţin 25.000 de membri fondatori, domiciliaţi în cel puţin 18 din judeţele ţării şi municipiul Bucureşti, dar nu mai puţin de 700 de persoane pentru fiecare dintre aceste judeţe şi municipiul Bucureşti." - http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_p...text?idt=39753

Acum explica-mi si mie cum poate exista un partid "de apartament". Imagineaza-ti numai cheltuiala pentru a strange cele 25.000 de semnaturi.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    "Lista trebuie să cuprindă cel puţin 25.000 de membri fondatori, domiciliaţi în cel puţin 18 din judeţele ţării şi municipiul Bucureşti, dar nu mai puţin de 700 de persoane pentru fiecare dintre aceste judeţe şi municipiul Bucureşti." - LEGE nr.14 din 9 ianuarie 2003 Legea partidelor politice

Acum explica-mi si mie cum poate exista un partid "de apartament". Imagineaza-ti numai cheltuiala pentru a strange cele 25.000 de semnaturi.
    Exprimarea de apartament este asa o exprimare, ce simbolizeaza un partid mic.
    Au fost cateva scandaluri cu falsificare de semnaturi pentru depunere candidaturi, de ce nu ar fi aceeasi reteta si la infiintari partide politice etc.
    Cine are acces la o baza de date cu nume si CNP-uri o face rapid

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Exprimarea de apartament este asa o exprimare, ce simbolizeaza un partid mic.
    Au fost cateva scandaluri cu falsificare de semnaturi pentru depunere candidaturi, de ce nu ar fi aceeasi reteta si la infiintari partide politice etc.
    Cine are acces la o baza de date cu nume si CNP-uri o face rapid
    Pai vorbeai de oameni decenti la partide "de apartament".
    Cum o dam, tot acolo ajungem
    Trust, but verify.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inca un topic despre reputatii
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 27th September 2011, 15:55
  2. Postez gratuit articole de specialitate
    De charlieking în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th October 2010, 12:58
  3. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 19:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.