nu am acces pe marketplace, dar garantez.ro ca as putea cumva sa vand cel putin un domeniu din portofoliul meu
N-am inteles niciodata de ce USL e mai "nasol" ca ARD, PDL si mai nou.. miscarea populara.
Adica nu tre' sa fii un geniu sa te prinzi cum sta treaba.
Daca esti sustinatorul oricarui partid din Romania... automat ai fost prostit. Hipsterii de obicei se cred "cool" daca tin cu partide de dreapta sau aparute recent pe piata. In realitate partidele alea nu sunt deloc de dreapta si sunt formate in aceeasi masura din infractori ca si USL-ul.
PS: http://porcisme.ro/
Trust, but verify.
Toate astea mai maricele sunt naspa si pline de infractori, poate unele din alea micute de apartament sa fie populate de oameni decenti, dar si alea daca ajung la borcanul de miere se transforma in pepiniera de infractori
Cat timp parlamentarii voteaza in functie de ce le spune sefu si nu gandeste nu este democratie, chiar daca avem 600 de parlamentari in realitate se voteaza doar ce decide o mana de 5 maxim 10 oameni
Nu conteaza cu cine votezi tot aia decid, si aia decid in functie de interese
Ultima modificare făcută de lovelife; 31st January 2014 la 13:31.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Evident ca nu exista un partid mai bun decat altul, pentru ca membrii noilor formatiuni sunt inrolati din "tradatorii" evadati sau exilati de alte partide. Nu au aparut peste noapte si nicidecum nu sunt (probabil) integri. Dar deh, cum suntem o natie de creduli ... halim repede, astia noi vin cu promisiunea ca maine va fi mai bineSi cand ne vom trezi maine, ajungem la concluzia ca am fost pacaliti de aceeasi demagogie ieftina.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
"Lista trebuie să cuprindă cel puţin 25.000 de membri fondatori, domiciliaţi în cel puţin 18 din judeţele ţării şi municipiul Bucureşti, dar nu mai puţin de 700 de persoane pentru fiecare dintre aceste judeţe şi municipiul Bucureşti." - http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_p...text?idt=39753
Acum explica-mi si mie cum poate exista un partid "de apartament". Imagineaza-ti numai cheltuiala pentru a strange cele 25.000 de semnaturi.
Trust, but verify.
Exprimarea de apartament este asa o exprimare, ce simbolizeaza un partid mic.
Au fost cateva scandaluri cu falsificare de semnaturi pentru depunere candidaturi, de ce nu ar fi aceeasi reteta si la infiintari partide politice etc.
Cine are acces la o baza de date cu nume si CNP-uri o face rapid
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)