-
Blogmoney si Linker
Sunt si eu curios daca blogmoney plateste , ca eu am citit pe la unii ca plateste la altii nu ,e bine sa soliciti o suma mare sau una mica ?
Pe linker.ro nici nu se pune problema , e teapa totala , au trecut 2 luni aproape si nu am primit nici o plata pana acum .
-
blogmoney mi-a platit, dar la ultimele campanii nu am mai participat, deoarece cumparatorul imi refuza tariful, chipurile, ridicat :)
-
Și ce treabă are blogmoney cu ecommerce-ul?
Ontopic: Încearcă la început pe o sumă mai mică să vezi dacă plătesc sau nu.
-
@misticalriver: Dupa cat timp ti-a platit ?
Pe linker a vandut cineva ceva si l-a platit ?
-
de pe linker am pus un link la mine pe site, insa nici dupa 3 zile nu era validat: cica nu exista linkul pe siteul meu.
-
Inseamna ca nu sunt seriosi.
-
Link.ro is varza. Cat despre blogmoney, am fost si eu pe la ei si nu am scos nimic.
-
Rog un moderator sa mute topicul in aria corecta.
Ontopic- Blogmoney plateste, am fost printre primii care am scris despre ei si care am participat la cateva campanii, banii i-am primit in cont la cateva zile dupa ce am solicitat retragerea. In momentul de fata nu mai particip la campaniile lor deoarece advertiserii sunt prost informati iar blogurile inscrise au o calitate cel putin indoielnica. Pretul per advertorial mi se pare mult prea mic, cel mai mult am reusit sa iau 60 de ron pe un articol.
-
Din cate am inteles in data de 1 se fac platile la linker. Am fost platit odata acum cateva luni bune si pe luna asta iar trebuie sa iau. Daca o sa ma plateasca va anunt daca nu cineva ar trebui sa ia masuri deoarece advertiserul a platit.
-
Si desigur trebuia cineva sa comenteze ca am scris in thread gresit ca sa iau eu sanctiune,astia sunt romanii.