-
Cautari dese "jocuri cu"
Ca iar sunt pe verificari cuvinte cheie in trafic.ro.
De vreo 1-2 luni, aproape in mod obsesiv apar la verificari produse (apa, de exemplu) si combinatiile.
581 jocuri cu apa
372 jocuri cu sirene in apa
316 jocuri cu sarituri in apa
Poate ca apa nu e tocmai relevant, fiind de sezon, dar apar si la fiare de calcat, alte produse tipice pt magazinele online.
Cine ar putea cauta asa ceva?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Update: 2 jocuri cu ascutitori
-
Te pot ajuta, am un copil la care observat cum cauta pe internet, acum are 7 ani, dar acelasi comportament il are de pe la 5 ani cand a invatat sa scrie pe calculator, fiica mea cauta asa la jocuri, si pune dupa "jocuri cu" ce a vazut ea la desene animate sau ce a vazut la un magazin, sau ce am facut in familie
-
Interesant :) Ce copii inteligenti aveeeeem ! Sa-ti traiasca.
Tks. O sa mai fac update.
466 jocuri carton network
126 jocuri cu carton network
9 jocuri cu case de construit cu bani
-
Ia sa vezi cautare la fiumeu (de aproape 5 ani) care de altfel nu stie sa scrie dar l-a pus pe tac'su sa ii tasteze : jocuri cu parcari noaptea :)
-
Precoce? ;)
Sa vad ce mai iese pe nisa de papetarie. Unele parca sunt prea "produse".
La electrocasnice am vazut mai multe, gen "jocuri cu maturi".
Doar o curiozitate :)
-
Si totusi e dubios:
27 jocuri la magazin de haine
17 jocuri cu magazin de haine
15 jocuri magazin de haine
13 jocuri barbie la magazin de haine
13 jocuri de vandut haine la magazin
Jocuri peste tot, pe toate nisele?
-
Sa inteleg ca in astfel de situati, cine face cat mai multe categori, cat mai multe etichete site ului sau prinde un mare avantaj...
-
E vorba de cautari facute de useri. Cine sufletul meu cauta si asa ceva?
-
Cauta jocuri care simuleaza ceea ce zic ei acolo, jocuri de calcat haine, joc in care esti vanzatoare la magazin de haine, ospatarita sau ce ar mai vrea, sa joace jocuri cu sirene. Sunt jocuri in care simulezi ca lucrezi la coafor, pictezi unghii, esti sofer de tir, de taxi, pilot de avion si multe altele.
-
Si dupa cum ai observat exista si rezultate pentru aceste cautari :P ...
Jocurile online sunt o nisa aparte :D.
Primii mei bani i-am facut cu site-uri de jocuri online, intre timp am renuntat, oricum, ai fi surprins ce cauta astia mici...