-
Am 28 de ani si imi place adevarul . nu sa vina unul sa se lauda ca lucreaza la nu stiu care firma si aceea firma a incheiat cu nu stiu cine si acel nu stiu cine a avut un site care valorae nu stiu cat , si ca al site este secret si pretul tranzactiei la fel . Ori discutam pe ceva concret ori numai discutam . Asa poti sa vin si eu sa zic ca am vandut un site de al meu cu 100000 de miliarde de euro !
-
Diana, ai pus punctul pe i. Sustin inchiderea topicului. Nu are nici un rost continuarea unor astfel de discutii, se degenereaza aiurea.
@Alsis - mai ai maxim 10 posturi pana o sa iei ban, e o predictie nu o amenintare. Poti sa-mi spui oracolul de pe Seopedia pentru ca am uneori momente de inspiratie maxima si prevad viitorul noilor membrii care spun prostii, sunt incoerenti si au mari probleme cu gramatica limbii romane.
-
Dragos eu zic ca mai bine ti-ai vedea de viata ta si din cate stiu eu nu te-am platit ca sa imi fii oracol si nici macar nu mi-aii cerut acordul ca sa imi fii oracol ... mai bine ti-ai prezice viitorul la site-ul ala al tau de it cu trafic 0 si pr 2 :)) :))
Si numai incerca te rog eu sa teiei de gramatica mea pentru ca nici tu le ai cu scrisul .. Mai bine ti-ai vedea de lungul nasului si nu ai mai lasa mesaje off topic si nu ai mai face spam pe mesageria privata si pe diverse topicuri ale acestui forum in dorinta de a iti promova si a castiga un bakclink pentru site-urile tale care sunt la pamant dpdv SEO !
-
Nu ati luat in considerare "troll alert". Suportati si voi consecintele.
Offtopic: alsis, de siturile mele din semnatura nu zici nimic? un pr, o previziune de trafic ceva?
-
Dane, il las sa-ti zica pe privat :))
Inchid prostia asta pana nu se ajunge la 20 de pagini de discutii inutile.
PS. cristianionescu, cand o sa poti da ceva date concrete, poti deschide alt topic, am vazut ca lumea e interesata. Dar topicul asta a fost deja poluat asa ca nu-si mai are rostul.