-
Windows Vista
Am incercat sa citesc tot thread-ul ala de pe softpedia legat de vista pana au dat-o oamenii in fantezii genul linux vs windows, xp vs vista, etc. si m-am lasat.
So, intrebarea mea e. Are rost sa imi instalez Vista ? Nu ma intereseaza media player-ul, firewall-ul si securitatea in plus, nici ie 7 si alte chestii de genul asta. Tot ce am intereseaza e, se misca mai bine, mai prost, face managementul resurselor mai bine sau mananca toate resursele ?
L-a instalat cineva pe un sistem pe care a rulat si un xp inainte ? Cam care e diferenta ? + sau - Windows Vista ?
-
M-am lamurit, merci. Se poate sterge thread-ul. :)
-
pai si? se merita? share with us !
-
Pai gasisem pe un forum intrebarea "merg toate programele de pe xp pe vista ? " si raspunsul era ca nu, plus o gramada de alte alte mesaje in care se plangeau oamenii ca suge resurse de nu e adevarat. Toate astea din cauza ca e inca beta probabil.
Eu personal mai astept pana iese versiunea final si atunci am sa il incerc sa vad ce poate. :)
-
-
Am lucrat pe el .. E atat de prost construit incat pe un sistem Opteron, cu 1GB ram, si cu Hdd Sata zici ca era 286.
-
Mananca de rupe, nu-s compatibile toate programele, probleme cu driverele, arata bine (dar who t f cares?), mai au de lucru la el mult si bine.
Oricum e un progres fata de beta 1 dar nu merita inca.
-
asta acum 2 ani :D,in acest moment pe un sistem foarte bun windows vista ruleaza fara probleme.
-
Din experienta pot sa va spun ca Vista merge foarte bine pe un sistem pe masura. Adica cel putin un procesor dualcore, 4Gb RAM si macar 2 HDD-uri in RAID.
"Merge" el si pe sisteme mai slabe, dar le haleste resursele la greu...
-
off topic@ Ai grija ca ramai fara reputatie daca postesti aici :)) .