-
Lansare problog.ro
Vreau sa anunt lansarea unui nou serviciu de Blog Gratuit Sub deviza "Ai propriul tau blog in doar cateva secunde" pentru cateva zile inca in varianta Beta. Blogul este vazut ca fiind o noua forma de comunicare, o modalitate de socializare cu ajutorul caruia ajungi sa cunosti oameni noi si chiar sa iti faci prieteni. Echipa ProBlog.ro doreste sa fie alaturi de tine la crearea primului blog si vine in ajutorul tau cu un subdomeniu, pluginuri și teme personalizate, totul GRATUIT!
-
Te stiu om calumea si ai reputatie buna.
Asa ca intrebarea mea e: Ai facut anuntul aici ca sa primesti pareri constructive?
-
Schimbati design-ul pentru ca nu inspira incredere.
Ce ne ofera in plus fata de blogspot.com si wordpress.com ?
-
-
daca vrei feedback :)
1) n-are favicon
2) incearca sa folosesti diacriticele peste tot (daca nu scoate-le, nu si cu diacritice si fara. )
3) o statistica pe prima pagina poate, gen 23 de bloguri, etc etc sau ultimele bloguri
-
Nu mi se afiseaza bine diacriticele (nici in firefox, nici in chrome)
-
si dupa 1 an se inchide cum am vazut la multe free bloguri romanesti ....
-
@flexbn - De ce comentezi doar ca să te afli în treabă? @Felix a cerut un feedback despre proiect.
@Felix - Designul este unul destul de interesant. Câteva păreri de-ale mele:
1. Încearcă să schimbi logo-ul. Un simbol ar da mai multă credibilitate proiectului tau.
2. Rezolvă problema cu diacriticele. Dacă nu, scoate-le!
3. Hm, ar fi ok dacă ai aduce câteva teme WordPress custom userilor. Așa, vei avea șanse de a atrage mai mulți bloggeri. :)
4. Baftă cu proiectul!
-
Dacă vrei să meargă fă modificările pe care colegii le-au menționat mai sus și: Pune-ți întrebarea "Ce aduce nou față de concurență ?", atunci când vei găsi niște răspunsuri la această întrebare ai șanse reale de reușită. În plus ai nevoie de promovare serioasă în online pe bloguri/site-uri și forumuri de specialitate (adică nișate pe online și blogging nu pe bloguri sau site-uri care scriu despre telefoane sau gadgeturi) :-). Părerea mea...