Mama da' a vorbit Expertu' asta...
Au fost ceva greseli, si de exprimare si de teorie, dar in ritmul alert in care s-a vorbit... Mai bine vorbeati mai rar ca sa inteleaga lumea mai bine.
Versiune printabilă
Mama da' a vorbit Expertu' asta...
Au fost ceva greseli, si de exprimare si de teorie, dar in ritmul alert in care s-a vorbit... Mai bine vorbeati mai rar ca sa inteleaga lumea mai bine.
Well nu-s perfect .. Da io zic ca a iesit bine per total.
Eu nu pot downloada fisierul :( la voi merge ?
Observatii pentru Cristi:
1 - Cristi spui despre meta keywords ca nu se mai folosesc, sunt obsolete, etc. ... insa tu pe site-ul tau ai asa ceva.. wrong!!!
2 - Ai un tic verbal pe cuvantul "practic" :)
FELICITARi si la mai mare!
Off.
Da...el tot insista cu faza de nefolosire a meta keyword de catre MdC.Citat:
Postat în original de toto
Dar stie ca elementele meta sint de identificare...indiferent de folosirea lor de catre motoare sau nu.
Care e diferenta dintre elemente de identificare HTML si crearea de site-uri pentru pozitii strategice in MdC?
Ne cam fura mintile SEO..:silenced:
El nu mai este luat in considerare de MdC, dar e element HTML si deci nu are cu ce sa strice daca il folositi. E optional. :errf:
On.
Am ascultat si eu in sfarsit emisiunea. Unele critici sint indreptatise si e bine ca au fost spuse.
Chiar si Cristian Mezei e om, dar intrebati-va care ar fi fost atitudinea voastra daca ati fi fost in locul lui.
:nerd:
Am spus ca tag-ul "keywords" este obsolete dpdv SEO. Atat.
nu merge blogul seorom.com. As fi vrut sa ascult si eu emisiunea.
Nu mai "dezgropati" thread-uri degeaba.Rog un moderator sa inchida acest thread.
Vreau si eu inregistrarea daca o mai are cineva, rog sa o uploadeze undeva pentru a o putea downloada.
johnyk_vl, StarTrek este interesat ca si mine de acel fisier audio, poate ca mai sunt si altii ...
Sincer sa fiu...si eu sunt curios,dar ar fi mai bine sa lasam "mortii" in liniste,daca ma intelegi ce spun...:cool: :whistle:
Totusi,daca mai are cineva inregistrarea interviului ar fi bine sa o uploadeze undeva si sa ne dea si nou de stire...