-
Adobe LightRoom
Am urmarit un filmulet despre Adobe LightRoom si consider "va lua" Picasa. Din pacate nu este beta decat pentru Mac.
@Toto, faci o evaluare?
In alta ordine de idei, cei care aveti timp sa va uitati peste filmuletul de prezentare, nu o sa va para rau. Nu neaparat numai produsul e super, ci si elementele de UI, unele dintre ele inovatoare, dupa cum de altfel ne-au obisnuit cei de la Adobe.
Astept pareri.
-
Picasa si Lightroom au target-uri diferite, LR avand o nisa intre Picasa si PS/PS Elements. In prezentare accentul se pune foarte mult pe workflow, deci fie va avea un limbaj de scripting incorporat, fie un sistem de batch actions asemanator PS.
La fel, nu vad nimic spectaculos la interfata. Picasa este mult mai "aratos" (culori, umbre, efecte de tranzitie intre workspace-uri) si e mai bine organizat - eu bag mana in foc ca este facuta dupa guideline-urile Apple. Ca functionalitate, Picasa stie mai mult decat editare: colaje, timeline, slide-uri, integrare cu Blogger etc.
Ramane de vazut versiunea finala.
-
Ai urmarit partea de commands? Mi s-a parut super ce face. Anyway... si Picasa imi place... si am folosit-o destul de mult... si chiar o s-o mai folosesc... :) ... insa mi sa parut ca are chestii faine... si astept sa vad o versiune finala.