Eu am o prostie de mouse Genius de 30 de lei de 6 ani de zile. Si eu petrec destul timp in fata calculatorului, la jocuri in general, unde se strica cel mai des.
Versiune printabilă
Eu am o prostie de mouse Genius de 30 de lei de 6 ani de zile. Si eu petrec destul timp in fata calculatorului, la jocuri in general, unde se strica cel mai des.
Eu recomand tot Logitech, depinde de buget care model il vrei. Eu folosesc Logitech G3 de vreo 2 ani.
Cam la vreo doua zile dupa postarea mea anterioara din acest thread am cumparat pentru sotie un Microsoft Wireless Mobile Mouse 3500. S-a dovedit a fi o mare greseala, atat datorita calitatii indoielnice si a fiabilitatii scazute, cat si a proiectarii gresite:
- feelingul si calitatea materialelor lasa mult de dorit, desi nu este cel mai ieftin model al lor;
- la doar ccica 2 saptamani de utilizare (neintensiva), o parte din eticheta de pe partea de jos a mouse-ului deja s-a sters;
- ledul albastru emite ditamai cantitatea de lumina, si consuma energie pe masura;
- merge cu o singura baterie R6, pe care o consuma foarte repede, datorita lipsei vreunui program elementar de economisire a energiei, adica in caz ca mouse-ul nu este miscat cateva minute, sa stinga ledul;
- bateria sta foarte prost in locasul ei, si uneori isi pierde contactul si mouse-ul nu mai merge;
- are prevazut un arculet si pentru borna "+" a bateriei si nu doar pentru borna "-" asa cum ar fi fost normal (de ce oare le place sa complice lucrurile?), arculet care tocmai a cazut si acum "suna" in interiorul mouse-ului, drept pentru care mouse-ul nu mai functioneaza deloc.
De aceea NU recomand acest mouse. Este in garantie, insa timpul meu + eventuale drumuri + nervii necesari pentru demersul de solicitare a garantiei nu echivaleaza cu pretul produsului, asa ca-l trec la capitolul pierderi...
Pe de alta parte, am mai cautat Logitech VX nano si am gasit o promotie extraordinara (la cca 90 ron!), asa ca am comandat 3 bucati, si abia astept sa soseasca pe luni-marti.
Update: au ajuns soarecii. Foarte buni ;)
Review & tips mouse Logitech VX nano:
1) daca apasati pe rotita trece alternativ de la modul de rotire 'sacadat' la modul de rotire lin, cu care puteti sa faceti scroll cu un singur impuls pe pagini foarte mari;
2) receptorul nano (adica dispozitivul foarte mic care intra in portul usb) poate intra inauntrul mouse-ului daca doriti sa-l transportati, iar pentru transport mouse-ul e prevazut si cu husa;
3) nu e nevoie sa il opriti cand nu il folositi, nu va consuma mult curent inutil, ledul verde pe care il vedeti cand ridicati mouse-ul de pe masa se aprinde numai cand mouse-ul nu face contact cu masa sau cu mouse pad-ul, altfel raza laser utilizata pentru miscarea mouse-ului pe suprafata orizontala este invizibila si consuma foarte putin curent;
4) cele doua baterii AAA tin intre 2 saptamani si o luna, in functie de regimul de utilizare;
5) ca sa zic si ceva negativ: nu merge pe mese de sticla!
6) era sa uit, vine si cu un cablu prelungitor de USB, insa nu e nevoie de el (semnalul mouse-ului bate la cativa metri!), asa ca puteti sa-l folositi la altceva daca aveti nevoie.
Eu acuma folosesc ceva mouse Delux care il am de la achizitionarea calculatorului(de vreo 3 ani) si inca merge totul perfect.
Mai am un microsoft wireless mobile mouse 6000 care merge si el perfect.
c_n_m, te rog mai trimite un PM :D
Trimis. Il gasiti pe comparatorul de preturi Shopmania, pe pagina produsului apare un singur vanzator cu pretul de 149 ron, dar daca intrati pe pagina vanzatorului veti descoperi oferta de 89,90 ron (cat o mai fi valabila).
Multumesc, am comandat si eu unul :)
Recomand a4tech x7. Eu unul l-am folosit si pentru jocuri si nu am avut probleme cu el de aproape 3 ani, insa acum mi-am luat un model mai nou.