Camera se afla in casa lor sau intr-un loc public?
Versiune printabilă
Camera se afla in casa lor sau intr-un loc public?
Aaaa, John si Mary sunt pesti. S-a spart vasul de sticla, apa s-a varsat pe masa si pe jos, si John si Mary au murit.
Nu. De azi dimineata ma gandesc la John si Mary, si acum, cand tocmai incepusem sa elucubrez un scenariu, m-a strafulgerat :))
Numai la pesti nu ma gandeam eu:(
Super tare! Felicitari Diana. Eu nu am pus nume la pesti. :D
Iarasi am ajuns prea tarziu...
Este foarte amuzant sa citesti threadul acesta in retrospectiva, se poate observa multa imaginatie!
Al 5-lea si ultimul scenariu stiut de mine: E iarna. O casa in mijlocul pustietatii. Casa are o SINGURA camera. Camera nu are ferestre si nici nu este mobilata. Tavanul este brazdat de grinzi, iesite in relief... asa cum au acele cabane construite (aproape in totalitate) din lemn...stiti voi la ce ma refer. Peste grinda din mijloc, un barbat a reusit sa “treaca” o franghie. Barbatul s-a sinucis, prin spanzurare. Exact sub barbat, pe podea, un lichid. Cum a reusit barbatul sa “treaca” franghia peste grinda, in conditile in care in camera nu exista absolut NICI o piesa de mobilier, distanta de la podea la tavan este de 3.5 metri iar barbatul are inaltimea de 1.75 metri?