-
Clientul imposibil
Un mesaj primit de la un client acum 5 minute. Valoarea produsului 4 euro.
Hi!
Can i buy one piece?
I would like to know how much would it be to buy one piece?
Can i pick it up by mail?
Can i receive it at home?
Is there an extra fee for receiving it at home?
Do you also have an office in Brussels?
How much would it be to buy 2 pieces?
Can i receive them in 2 different packs?
Can i have the package sent on a Sunday?
Is there an extra charge for that?
Do you have you office open on a Sunday so that i can drop by and pick it up?
What happens if the office is not open?
Is it possible to pay with credit card (including mailing fee)?
How much is the mailing fee?
How much is full risk insurance for the package during mailing?
Thanks in advance.
Bram
I-am dat si link in pagina de FAQ direct.Si i-am zis ca nu mai avem produsul pe stoc. Ca era mult de raspuns.
-
-
A uitat sa intrebe ce culoare va purta postasul. In rest cred ca a acoperit toate scenariile. Pentru o porcarie de lumanare parfumata.
-
Asta-i copil mic pe langa mine, asa ca zi mersi, eu nu ma multumeam doar cu faq si te puneam sa raspunzi la toate intrebarile, inclusiv culoarea in care va fi imbracat postasul.
Iti dau un pont gratis despre acest tip de clienti: daca-i multumesti odata, vor cumpara tot restul vietii de la tine (daca ai ce sa le vinzi) si te vor promova peste tot prin "word of mouth" ;)
-
Haos are dreptate cu pontul, de obicei sunt genul de clienti lipsiti de experienta pe care daca ii lamuresti tu n-o sa mai caute in alta parte. Partea proasta e ca trebuie sa ai timp si rabdare pt ei. Mai prind de astia pe magazin in perioade aglomerate, de sarbatori, si nu stiu cum sa scap mai repede de ei, sunt prea tresat sa imi mai pese de o comanda in plus in astfel de perioade dar... clientul e stapanul...
-
Existe si riscul ca dupa ce l-ai lamurit, sa cumpere in alta parte pentru ca postasul de la cealalt firma poarta sapca rosie
Sau este posibil sa fie de la concurenta, si sa vada ce si cum
-
Teoretic clientul e stapanul. Practic un enquiry nu il face client. Pentru ca inca nu a platit :)
-
Intr-un orasel prafuit din America coboara un tip in niste blugi rupti dintr-o masina veche si intra in singura banca din oras ce a supravietuit crizei.
Se duce la ghiseu si intreaba:
- In banca asta de ..at pot sa-mi depun rahatii mei de bani? Si ce ..a mea ti-a luat atat timp pana ti-ai mutat curu' pana la birou.
Angajata ii raspunde prompt:
- D-le, va rog sa imi vorbiti civilizat, altfel il chem pe seful meu. Nu admit sa mi se vorbeasca asa.
- Bine, adu-l si pe rahatul ala incoace.
Ajunge si seful functionarei de mai devreme:
- Domnule mi s-a povestit tot ce s-a petrecut mai devreme, avem si noi un standard de comunicare cu clientii si potentialii clienti si urmarim sa existe un respect reciproc, nu putem accepta ca angajatii nostrii sa fie tratati fara un minim respect. Totusi, de curiozitate, cam ce suma ati dori sa depuneti.
- Ei, un rahat de vreo 300.000$, poate chiar 400.000, nu sunt inca sigur...
- Cuuuum?! Ce spuneati? Curva asta de la ghiseu a indraznit sa va vorbeasca nepoliticos?
-
Continuare (neoficiala).
- Si acu uite ca discutia cu curva ta m-a obosit asa de tare, ca nu cred ca mai ajung maine sa bag biletu la loto...