Am jucat pe PC si am terminat mai tot ceea ce merita jucat si am avut rabdare... De cele web-based m-am plictisit, jucam mafia wars si band of heroes (parca) pe facebook.
Acum ce mai joc din cand in cand e pokerul de pe facebook, ala Zynga.
Versiune printabilă
Am jucat pe PC si am terminat mai tot ceea ce merita jucat si am avut rabdare... De cele web-based m-am plictisit, jucam mafia wars si band of heroes (parca) pe facebook.
Acum ce mai joc din cand in cand e pokerul de pe facebook, ala Zynga.
E putin cam incorect spus "terminat Starcraft 2" :) poate te referi la prima parte, ca mai urmeaza ceva cu "The Dominions"...sau am ramas eu in urma la faza asta?
Singurul joc "terminat" a fost seria de Age of Empire (1,2 si 3), versiuni originale de la Microsoft, via fratele unui amic ce lucreaza acolo.
Evident tot cu cheat-uri. La 3 aveau aia o masinuta simpatica, dotata cu o mitraliera ce "topea" un castel fortificat in cateva secunde. Si intra si pe corabie :))
Age of mithology iar era fain ca avea un urs de cheat.... dar nu am apucat sa-l termin.
joc CounterStrike de aprox 12 ani.. am jucat si altceva. Pe unele le-am terminat, fara coduri, pe altele cu :)
Am jucat si starcraft cu prientenii, ne strangeam 5-6 oameni, setam repede o retea si ... StarCraft!
Am mai jucat, chiar obsesiv cam 1 an..12 ore pe zi, Mu Online, cam toate sezoanele :|
I played travian for few years... But I quit... It was destroying my brain and my life.