Similar si pentru brese de securitate in site. In masura in care cunoasteti astfel de servicii, rog actualizati lista de la securitate website.
Versiune printabilă
Similar si pentru brese de securitate in site. In masura in care cunoasteti astfel de servicii, rog actualizati lista de la securitate website.
The problem it's from my computer or from my Internet connection...
Cata vorbaraie inutila si care nu duce nicaieri.
balauru8269 daca nu iti mai poti accesa contul de yahoo folosind parola pe care o stiai tu singura solutie e sa o resetezi (folosind intrebarea secreta si email alternativ). Daca nici asa nu reusesti, ghinion.
Ai putea inerca sa trimiti la Yahoo diverse documente prin care sa incerci sa dovedesti ca acel cont chiar era al tau. Nu stiu in ce fel, nu stiu cum, dar e si asta o varianta (cel putin teoretica).
In rest, sunt multe variante prin care se poate ramane fara parola. Care dintre ele a fost in cazul tau, e greu de ghicit.
Eu zic sa iti reinstalezi windowsul... sa nu mai ramai si fara alte conturi :)
a fost un foc de paie...am vb cu ISP-ul...mi-a dat un reset de MAC si merge...dar nu merg toate... cum spunea 1nesco...e posibil sa aiba si yahoo ceva probleme...scuze ca v-am pus pe jar degeaba... oricum...am primit 2 mailuri de la “yahoo” cum ca ar trebui sa-mi schimb parola...stati linistiti... nu am intrat pe link-urile respective
De ce balauru scrie doar in engleza?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Da gata am citit singur:| urata situatie ..:(
Am vazut destul de dureros.... :( Imi pare rau pentru el
Don\'t be