Tks Elena. Da-mi pls link pe pm. E genial, nu? :))
Versiune printabilă
Buna gata cu intrebarile momentan :D MULTUMESC TUTUROR!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
O perioada de cateva luni bune nu o sa mai am timp sa stau la Pc deoarece trebuie sa invat pentru scoala de soferi si sa merg la o scoala apicola pentru a primi un certificat de apicultor + liceu.. Imi fac toate astea si prin vara (am vorbit si cu parinti) imi deschid magazinul apicol. Bafta ne auzim cand ma apuc de treaba.
Spor la invastat la toate scolile. Ne-ai intaratat si acum ne lasi cu ochii in soare. :(
Asa se intampla de obicei cu copii rasfatati :).. da si noua ne-a placut sa-l rasfatam..
La cate sfaturi a primit cred ca se putea apuca linistit, dar acum, asta este. Ne vedem peste cateva luni. :))
Deci stati ca nu am abandonat.. Doar ca m-am gandit asa.. Imi termin scoala apicola am diploma (un atu in plus) dupa imi dezvolt atelierul apicol si imi maresc numarul famililor de albine si dupa blogul o sa il folosesc ca si prezentare a produselor cu video (facute de mine) din diferite faze imbutelierea mieri, tratarea albinelor, faza cand vine veterinarul sa ia probe din miere, sa vada omu ca ii curat si poate sa manance cu "pofta" si etc.. (intelegeti ideea?) ca sa fie totul clar si de incredere. Si dupa magazinul sa fie locul de unde sa cumpere acele produse prezentate in blog.
Spor la invatat!
Asteptam sa te vedem alaturi de albine. Live :)
Sa dea un borcan gratis :))
Eventual sa aiba si miere in el :))