Citat:
Da eu nu vreau sa vand produsele altuia... Eu vreau sa vand proprile produse.. (miere, polen, pastura, laptisor de matca, venin etc..) acum is in dezvoltare cu aceasta afacere.. Am si gandit problema cum sa atrag viitori clienti(online) si tot.. Doar ca nu prea stiu sigur ce imi trebuie la un astfel de magazin (acte, cum platesc impozit la stat, am citit pe undeva ca coletul il trimit prin posta rambus, am citit ca cica imi trebuie contabil(as avea un var). Eu as dori de la voi sa imi spuneti cam care este fiecare etapa si la ce sa ma astept dupa deschiderea magazinului(inafara ca trebuie sa iau domeniu, host, sa instalez un script si seo ca asta stiu) Dar nu stiu ce imi verifica statu, ce conditi trebuie sa indeplinesc pentru depozitarea produselor etc.. Cam care ar fi costurile si pe ce o sa cheltuiesc bani.
P.s: Am vazut ca zicea cineva ca imi da reputatie proasta daca nu fac nu stiu ce.. Poti sa imi dai frate cata reputatie vrei ca nu ma cobori si nu ma urci cu nimic.
O sa incep cu finalul si iti spun si de ce. Laufer, incerca sa te faca sa te hotarasti ce vrei sa faci. Se simte pe el ca are mult mai multa experienta, si poate nu ai face rau sa il asculti.