Citeam undeva despre posibilitatea de a monetiza un site prin sondaje. Exista asa ceva si pentru Romania sau exista site-uri straine care accepta si romani?
Versiune printabilă
Citeam undeva despre posibilitatea de a monetiza un site prin sondaje. Exista asa ceva si pentru Romania sau exista site-uri straine care accepta si romani?
Eu unul nu am auzit de asa ceva
Be more specific
Am auzit de siteuri de genul si daca taxa este mica cred ca ar merita incercat. Cred ca in cazul unui produs ar fi cu adevarat util, pentru a afla ce ar trebui sa ii aduci in plus. Ai putea incerca cu o intrebare de genul: ce credeti ca ii lipseste siteului "x"? Si cateva variante de raspuns.
Atunci, ne referim la un alt fel de optimizare.
Mai mult o optimizare a site-ului sau a produsului in sine pentru utilizatorii directi, si nu pentru motoarele de cautare.
De asemenea, nu inteleg cum ar putea functiona aceasta tehnica din punct de vedere SEO.
tudorc11 se refera la CPA. In general pe site-urile .com se pot accesa anumite resurse daca completezi un formular/sondaj.
@tudorc11 nu am auzit de asa ceva in RO. Pe .com exista destul de multe, e destul de usor sa gasesti dupa o cautare pe google. Din pacate nu iti pot recomanda nimic, pentru ca nu am incercat. In general sondajele sunt folosite de site-urile mai 'blackhat', care nu pot pune reclame gen adsense.
<lipsa text>
Poate e putin offtopic, dar are o bucatica care se refera la acest aspect, spor la citit articolul