groupon am vazut ca se promoveaza intens pe adwords...
ce promoveaza ei de fapt? eu nu vad nicio oferta, site-ul nu are continut...
Versiune printabilă
groupon am vazut ca se promoveaza intens pe adwords...
ce promoveaza ei de fapt? eu nu vad nicio oferta, site-ul nu are continut...
Strang adrese de mail...
tare.. super user experience, se vede ca-s profi..
conferinte, spalaturi pe creier si substanta 0
Voi ce intelegeti de aici: blog.woohoo.ro/care-pe-care/groupon-au-dat-drumul-la-cumparaturi/ ?
Ca cei de la groupon maresc intentionat pretul initial ca sa para o oferta mai buna sau ca cei care trimit ofertele sunt niste nesimtiti si mint?
se pare ca au dat drumu la prima oferta :) probabil ca au umflat pretul cei de la groupon pentru a atrage mai mult atentia.
Realizati o camanda si apoi incepeti o a doua comanda pe groupon.ro. Verificati datele. Veti vedea ca datele cardului cu care ati facut comanda anterioara apar pe pagina de comanda, cu asteriscuri unele dintre ele.
Nu veti gasi nici o optiune sa va stergeti acele date din cont decat daca sunati la numerele de contact ale groupon.ro afisate pe pagina lor web - doar ei le pot sterge pe baza emailului.
Mergeti la Intrebari frecvente" si vedeti ce scrie acolo:
"Cat de sigur este Groupon?
Cel mai sigur! Numarul cartii tale de credit este transmis printr-o conexiune sigura SSL directă catre procesatorul de plati electronice. Informatiile trimise nu sunt stocate nicio secunda pe serverele noastre."
Nu am comandat niciodata nimic de pe Groupon sau alte site-uri asemanatoare, insa referitor la faptul ca apar cateva cifre din numarul cardului nu contrazice afirmatia lor. Nu zic ca ei nu tin sau tin numerele de card, spun doar ca niste cifre din numarul de card nu dovedesc nimic :)
Eu am banat site-ul lor pe Adsense. Maxim un cent e valoarea click-urilor, deci clar nu!
Tocmai am achizitionat o OFERTA INSELATOARE.
Vezi: piscina-tineretului:
groupon.ro/deals/bucuresti/piscina-tineretului/470474
(sistemul nu-mi permite sa postez intregul link).
Nu sunt doua bazine la dispozitia abonatului, cum se da de inteles in conditiile voucher-ului. Bazinul mare este in permanenta la dispozitia cluburilor de polo. Ramane o scaldatoare cu apa la buric!
Cei de la groupon tac malc. macar scuze, daca nu returneaza banii