FireEyes, sper sa nu te superi :rolleyes:
LE: Am gresit subtitulul, trebuia sa fie: I-a sarit in aer sau are prea putina?
LLE: Cristi, multumesc pentru corectura.
Versiune printabilă
FireEyes, sper sa nu te superi :rolleyes:
LE: Am gresit subtitulul, trebuia sa fie: I-a sarit in aer sau are prea putina?
LLE: Cristi, multumesc pentru corectura.
In momentul in care scade sub 0, devine rosie.
La fiecare 100 puncte, se adauga o unitate (rosie sau verde).
Ai citit documentatia ? :)
pai si a lui este sub 0? Chiar este un membru a carui reputatie sa fie 0? Sau i-a crescut cu o unitate? Rosie :D
Dupa cum am spus mai sus, cand este sub zero este rosie. Sub zero inseamna -1 sau -99.
La -100 devin doua unitati rosii.
Cand este 0, este o unitate gri.
Am gandit bine dar am scris aiurea. Trebuia sa fie ceva de genul: Chiar este un membru a carui reputatie sa fie sub 0?Citat:
Postat în original de Stelian @ May 20 2006, 10:02 PM) [post=15232
Ma gandesc ca reputatia asta oglindeste activitatea unui membru pe acest forum si nu cred ca FireEyes merita o reputatie asa proasta.]
pai si a lui este sub 0? Chiar este un membru a carui reputatie sa fie 0?
[/QUOTE]
Am gandit bine dar am scris aiurea. Trebuia sa fie ceva de genul: Chiar este un membru a carui reputatie sa fie sub 0?
Ma gandesc ca reputatia asta oglindeste activitatea unui membru pe acest forum si nu cred ca FireEyes merita o reputatie asa proasta. Sau poate ca ma insel :huh:
Membrii decid reputatia.
Nu ma supar Stelian.
Acum am -3. :huh:
se pare ca ai ajuns pe + :)
Acum am vazut :)
"Reputatia Lui Fireeyes Este Rosie" - asta inseamna ca acesta comunitate are pareri pe care si le exprima liber prin acest sistem propus de Cristian si aprobat de noi.
Oricum nu cred ca reputatia e o problema.
[blestem]nasol[/blestem] :lol:
off-topic:
Iskander, de unde ti-a venit inspiratia cand cu numele domeniului "BiteUs' ? :)
a fost un lung proces de furtuna de creier si verificari daca exista sau nu domeniul...
incercari--->combinatii--> biteit .com, .net .etc ocupate... hmmm :(... biteus mama voastra :D
:lol: B)