FinalDestiny daca faci scoala doar ca sa o faci, atunci ai dreptate. Dar cred ca ar trebui sa profiti de oportunitatile pe care scoala inca ti le ofera. Am participat anul trecut la un eveniment organizat de "Oameni din Online" Iasi, numit "Online Career Day", cu studentii de anul I si II de la Info din Iasi.
Multi aveau cam aceasi atitudine, "in scoala nu e viitor". In spatele salii statea o tipa care a pus o intrebare super misto: "cati dintre voi au participat la un concurs international/national sau la burse oferite de facultatile locale". Raspunsul a fost 0.
Te asigur ca pana in 2000 erau destul de putine bursele sau era slab accesul la cursuri in strainatate. Daca as fi trait aceleasi oportunitati ca acum nu as fi ratat nici una.
Vlad Gidea e un tanar care s-a orientat in directia asta, stiu ca e la o facultate in Danemarca si studiaza niste chestii super misto. Zaducu e alt tanar din Iasi care a mers in Danemarca la cursuri. :clap:
Eu zic sa profiti acum cat poti, viitorul o sa depinda de tine... nu de altii. :)
Scuze de offtopic, e posibil ca postul sa genereze o alta discutie. Daca e nevoie o mutam.